Biluthyrning i Horta

 

Våra tjänster på Horta

Att hyra bil i Horta

Att hyra bil i Horta

Ta möjligheten att få se så mycket som möjligt av Portugal genom att hyra bil i Horta. Denna vackra del av arkipelagen Azorerna har mycket att erbjuda och med ett fordon från vår omfattande vagnpark på vår biluthyrning i Horta blir det enkelt att få se allt du vill. Här finns 4x4, minibuss och cabriolet. Fråga oss vad vi kan erbjuda på just detta lokala Sixt kontor. Vi har bilar för varje lånbok i både klassen ekonomi och lyxbil. Vi kan inte garantera att vi alltid har varje bil inne eftersom de kan vara uthyrda, men vi kommer alltid att försöka finna ett närliggande alternativ för dina behov. På Sixt uppskattar vi nöjda kunder och detta åstadkommer vi särskilt genom att kunna erbjuda dem flera tilläggstjänster som personifierar resan i Portugal. tt hyra bil i Horta kan innebära en mängd saker beroende på om man färdas i jobb eller nöjen. Hör med oss hur vi kan skräddarsy just din tripp. En familj med små barn kan till exempel addera en bilbarnstol till sin hyrbil i Horta, medan ett sällskap kan vara i behov av en extra förare. Vår biluthyrning i Horta blir en smidig utgångspunkt för varje ändamål.
Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Horta

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Horta

Från vår Sixt biluthyrning i Horta får du tillgång till alla de bra stränderna som finns i denna västra del av arkipelagen Azorerna. Detta är en utmärkt plats för alla som älskar sol och bad och med en hyrbil kör du enkelt en kort sträcka till din favoritstrand. Efter ett dopp eller två och några timmar i solen är det sedan dags att ta bilen in till byn för att avnjuta smakrika måltider på någon av restaurangerna. En hyrbil gör resan både avslappnande och behaglig med en stor frihet vid varje tillfälle.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Horta

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Horta?
För att hyra en bil hos SIXT på Horta så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Horta.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Horta?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Horta. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Horta

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Horta?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Horta?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Horta?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Horta

Visa mer