Biluthyrning
Ponta Delgada
Fäll ihop
Portugal // Ponta Delgada
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Ponta Delgada: Sixt biluthyrning online-bokning

Garantera att du får se så mycket som möjligt av en vistelse i på ön São Miguel i Azorerna genom att hyra bil i Ponta Delgada. Detta är huvudorten här och detta betyder att det finns mycket att se. Från vår Sixt biluthyrning i Ponta Delgada finner du fordon från en omfattande vagnpark. Välj bland kombi- och personbilar som 4x4, minibuss eller cabriolet. På Sixt har vi bilar som passar alla storlekar på plånboken, från klassen ekonomi till lyxbil. Fråga oss vad vi har på just detta lokala kontor att erbjuda.

 
 • Azores Ponta Delgada Flygplats
  Aeroporto Internacional
  9500-749 Ponta Delgada

  Må. - Sö.06:00 - 24:00
  Helgdag06:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Azores Ponta Delgada Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aeroporto Internacional
  9500-749 Ponta Delgada

  Må. - Sö.06:00 - 24:00
  Helgdag06:00 - 24:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

SAtt hyra bil i Ponta Delgada

På sixt strävar vi efter nöjda kunder och kan därför erbjuda en rad tilläggstjänster som gör din hyrbil i Ponta Delgada individuell. Vi vet att våra kunder har olika behov och att varje resa är olik den andra. På vår biluthyrning i Ponta Delgada går det att lägga till en extra förare, addera en bilbarnstol för familjen med små barn eller en satellitnavigering för den som besöker Portugal för första gången Notera att vi på vår biluthyrning i Ponta Delgada inte alltid har varje bil inne. Vi gör dock alltid vårt bästa för att finna ett närliggande alternativ som matchar dina önskemål när du vill hyra bil i Ponta Delgada.

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Ponta Delgada

Platsen är känd för sin lyxmarina och med en hyrbil färdas du smidigt längs med hela kusten. Eftersom detta är huvudorten här finns det många museer och monument som är värda ett besök. Med en hyrbil i Portugal tar du dig enkelt mellan sevärdheter och attraktioner. Eftersom området ligger intill vatten är det utmärkt för den som uppskattar sol och bad. Kör till alla de bästa badplatserna för sköna simturer och lata timmar i solen.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service