Biluthyrning i Ponta Delgada

 

Mest populära bilarna i Ponta Delgada

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Azores Ponta Delgada Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Ponta Delgada

SAtt hyra bil i Ponta Delgada

SAtt hyra bil i Ponta Delgada

Garantera att du får se så mycket som möjligt av en vistelse i på ön São Miguel i Azorerna genom att hyra bil i Ponta Delgada. Detta är huvudorten här och detta betyder att det finns mycket att se. Från vår Sixt biluthyrning i Ponta Delgada finner du fordon från en omfattande vagnpark. Välj bland kombi- och personbilar som 4x4, minibuss eller cabriolet. På Sixt har vi bilar som passar alla storlekar på plånboken, från klassen ekonomi till lyxbil. Fråga oss vad vi har på just detta lokala kontor att erbjuda. På sixt strävar vi efter nöjda kunder och kan därför erbjuda en rad tilläggstjänster som gör din hyrbil i Ponta Delgada individuell. Vi vet att våra kunder har olika behov och att varje resa är olik den andra. På vår biluthyrning i Ponta Delgada går det att lägga till en extra förare, addera en bilbarnstol för familjen med små barn eller en satellitnavigering för den som besöker Portugal för första gången Notera att vi på vår biluthyrning i Ponta Delgada inte alltid har varje bil inne. Vi gör dock alltid vårt bästa för att finna ett närliggande alternativ som matchar dina önskemål när du vill hyra bil i Ponta Delgada.
Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Ponta Delgada

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Ponta Delgada

Platsen är känd för sin lyxmarina och med en hyrbil färdas du smidigt längs med hela kusten. Eftersom detta är huvudorten här finns det många museer och monument som är värda ett besök. Med en hyrbil i Portugal tar du dig enkelt mellan sevärdheter och attraktioner. Eftersom området ligger intill vatten är det utmärkt för den som uppskattar sol och bad. Kör till alla de bästa badplatserna för sköna simturer och lata timmar i solen.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Ponta Delgada

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Ponta Delgada?
För att hyra en bil hos SIXT på Ponta Delgada så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Ponta Delgada.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Ponta Delgada?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Ponta Delgada. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 824 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
Återlämningen av bilen
(4,7)
Överlämningen av bilen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Ponta Delgada

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Ponta Delgada?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Ponta Delgada?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Ponta Delgada?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Ponta Delgada

Visa mer