Biluthyrning
Praia de Vitória
Fäll ihop
Portugal // Praia de Vitória
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Praia de Vitória: Sixt biluthyrning online-bokning

Reser du i Portugal i nöjen eller affärer? Oavsett hur din tur i landet ser ut är det en god idé att besöka vår Sixt biluthyrning i Praia De Vitoria. Här väljer du personbilar eller kombibilar från en varierad och bred vagnpark som har alternativ för alla storlekar på plånboken. Söker du en lyxbil eller något i klassen ekonomi? Välj bland 4x4, minibuss och cabriolet. Notera att lokala avvikelser kan förekomma och att vi inte alltid har alla bilar inne. Dock gör vi alltid vårt bästa för att finna närliggande alternativ för dina önskemål. Fråga oss på vårt Sixt kontor!

 
 • Azorerna Terceira Flygplats
  Aeroporto Lajes
  9760-251 Praia de Vitória

  Må. - Sö.07:00 - 21:00
  Boka på detta kontoret

 • Azorerna Terceira Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aeroporto Lajes
  9760-251 Praia de Vitória

  Må. - Sö.07:00 - 21:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Att hyra bil i Praia De Vitoria

Nöjda kunder är viktigt för oss på Sixt. Därför kan vi erbjuda flera tillägg till din hyrbil i Praia De Vitoria. Reser du med små barn? I så fall är det utmärkt att kunna lägga till en bilbarnstol. Ett kompisgäng har nytta av en extra förare för att kunna bytas av längs vägen, medan en satellitnavigering är utmärkt för alla som reser i Portugal för första gången och är osäkra på vägarna. Fråga oss vad vi kan erbjuda på vår biluthyrning i Praia De Vitoria. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig med vår kunniga service när du vill hyra bil i Praia De Vitoria.

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Praia De Vitoria

Att hyra bil i Praia De Vitoria gör det lättillgängligt med allt man vill hinna göra på sin resa i regionen. Denna arkipelag i Azorerna är en pärla för alla som uppskattar sol och bad. Med en bil från vår biluthyrning i Praia De Vitoria är det lätt att ta sig till alla de bästa platserna längs kusten. Åk tidigt på morgonen för att återvända på eftermiddagen och äta på någon av restaurangerna inne i samhället. Med en hyrbil blir resan smidig och skön!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service