Biluthyrning på Madeira Funchal Flygplats

 

Mest populära bilarna i Madeira Funchal Flygplats

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Madeira Funchal Flygplats, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Madeira Funchal Flygplats

Adress

Madeira Airport, 9100-105 Santa Cruz, Portugal
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 00:00
Helgdagar
08:00 - 00:00

Våra tjänster på Madeira Funchal Flygplats

Välkommen till Sixt Biluthyrning vid Madeira Flygplats

Välkommen till Sixt Biluthyrning vid Madeira Flygplats

Planerar du att flyga till den berömda paradisön Madeira? Vi på Sixt kan hjälpa dig att utforska ön genom våra hyrbilar. Hos oss får du välja bland personbilar och kombibilar, lyxiga sportbilar och cabrioleter samt bilar med fyrhjulsdrift. Genom att hyra bil vid Madeira Flygplats tar du dig enkelt destination på ön, oavsett om du är här i affärssyfte eller på semester med familjen. Via vår hemsida genomför du enkelt din bokning och kan även hantera eventuella tillval som bilbarnstolar och GPS. Tänk på att vi inte kan reservera enskilda bilmodeller, utan att vi endast reserverar en bil från vald fordonskategori. Hos vår biluthyrning vid Madeira Flygplats hjälper vi dig hitta en passande hyrbil för din vistelse på denna gröna ö.
Smidigt att hyra bil från FNC, Madeira Flygplats

Smidigt att hyra bil från FNC, Madeira Flygplats

Från Santa Cruz Madeira Airport, även kallad Aeroporto da Madeira eller Funchal Airport, kan du enkelt köra till vilken plats som helst på ön. Efter cirka en timmes bilkörning når du fram till Porto Moniz, öns nordligaste stad. Med en hyrbil från Madeira Flygplats har du tillgång till alla sevärdheter på hela denna berömda paradisö, som även kallas för Atlantens pärla. Från vår biluthyrning på Madeira Flygplats når du den pittoreska byn Curral das Freiras, Nunnornas Dal, på endast 40 minuters bilfärd. Denna by ligger i en grönskande dal, omringad av vackra berg.
Förenkla din vistelse med en hyrbil från Sixt

Förenkla din vistelse med en hyrbil från Sixt

Att själv kunna bestämma hur resan ska planeras är alltid skönt. Med hjälp av en hyrbil har du full frihet att utforska öns olika sevärdheter i din egen takt. Ta en tur till de vackra kyrkorna som är utspridda runt ön eller besök de naturliga salta vattenpoolerna vid Porto Moniz. Vart du än väljer att köra så har du med en hyrbil från Sixt en trygg och komfortabel följeslagare ända fram till din slutdestination. Välkommen att hyra bil vid Madeira Flygplats!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Madeira Funchal Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Madeira Funchal Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Madeira Funchal Flygplats så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Madeira Funchal Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Madeira Funchal Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 1870 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar på Madeira Funchal Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Madeira Funchal Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Madeira Funchal Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Madeira Funchal Flygplats

Visa mer