Biluthyrning i Puerto Rico

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Puerto Rico

Upptäck Puerto Rico

Sixt biluthyrning i Puerto Rico

Sixt biluthyrning i Puerto Rico

Ta chansen att få se så mycket som möjligt under en vistelse i landet genom att besöka vår biluthyrning i Puerto Rico. Detta är ett effektivt sätt att hinna med allt du önskar göra när du är här. För oss på Sixt spelar det ingen roll om du reser i nöjen eller affärer för från en omfattande fordonspark väljer våra kunder mellan bilar i klassen ekonomi såväl som lyx. Finna bilar som 4x4, SUV och sportbil. här finns fordon för alla storlekar på plånboken som gör din din resa i Puerto Rico avslappnad med stor frihet. Hos oss på Sixt strävar vi efter nöjda kunder och därför är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika tilläggstjänster när du vill hyra bil i Puerto Rico. Om ni är en familj som reser med små barn finns såklart bilbarnstol. Är detta ett nytt och obekant område för dig? Ingen fara, det går även att lägga till en satellitnavigering till din hyrbil i Puerto Rico. För ett kompisgäng som reser går det att addera en extra förare och likaså obegränsad körsträcka. Hör med oss vad vi kan tillhandahålla på just detta lokala kontor.
Körregler som gäller i landet

Körregler som gäller i landet

När man kör utomlands är det bra att tänka på att körreglerna kan skilja sig mot hemma. För att underlätta att hyra il i Puerto Rico har vi listat några praktiska tips att förbereda sig på.
Anpassa körstilen till den lokala- Kolla upp vilken som är lägsta ålder för biluthyrning
- Ha alltid med körkortet
Vad man kan se med hyrbil i Puerto Rico

Vad man kan se med hyrbil i Puerto Rico

Detta är en fantastisk destination i Västindien som lockar med ett enastående klimat och härliga stränder. Att hyra bil i Puerto Rico är en god idé för att enkelt kunna köra till alla de bästa platserna för sol och bad. Inne i stadskärnan finner du mysiga gågator som vimlar av härliga restauranger och caféer. Ta bilen till alla utflyktsmål dagtid för att sedan återvända till kvällen för en bit mat. Att hyra bil i Puerto Rico gör din resa smidig och bekväm!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Puerto Rico

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Puerto Rico?
För att hyra en bil hos SIXT på Puerto Rico så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Puerto Rico.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Puerto Rico?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Puerto Rico

Kan jag boka en bil för en längre tid i Puerto Rico?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Puerto Rico?

Utforska våra uthyrningskontor i Puerto Rico

Visa mer

Här hittar du oss på flygplatserna i Puerto Rico

Visa mer