Biluthyrning i Aguadilla

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Aguadilla

Enkelt att hyra bil i Aguadilla som är skräddarsydd åt dig

Enkelt att hyra bil i Aguadilla som är skräddarsydd åt dig

Ska du besöka soliga Puerto Rico? Då kan du komma in till vår biluthyrning i Aguadilla. Vi på Sixt tillhandahåller flertalet fordonstyper så att du enklare ska kunna hitta något som passar. Med en hyrbil i Aguadilla blir det enklare att hinna med att utforska alla sevärdheter, vackra stränder och köpcentrum. Genom att hyra bil i Aguadilla kan du snabbt ta dig vidare ut i landet eller utforska staden. I Aguadilla kan du välja mellan flera fordonstyper. Vi har både person- och kombibilar och rejälare 4x4 fordon. Om du hade tänkt utforska Puerto Ricos mer svåråtkomliga områden kan en fyrhjulsdriven bil vara att föredra. Alla som besöker Aguadilla har olika ändamål med sin vistelse. En del reser i jobbet, andra är här för att njuta av sol och bad. Oavsett vilken sorts resa du är på, kan du enkelt anpassa din hyrbil i Aguadilla med våra tillvalstjänster. Gör det enklare att hitta fram till dina destinationer genom att lägga till en navigator. Ska du köra längre sträckor? Varför inte lägga till en extra förare? Ett bra sätt att dela upp körningen på. Våra tillval kan ibland variera beroende på vilken Sixt biluthyrning i Augadilla du väljer. För att snabbt och enkelt hyra bil i Aguadilla kan du förboka ditt fordon på hemsidan. Vi kan inte reservera olika bilmodeller utan endast ett fordon från den kategori du vill ha.
Sol, bad och kultur

Sol, bad och kultur

När du besöker Aguadilla vill du säkerligen ta ett dopp i det turkosa havet. Lyckligtvis finns mängder av vackra stränder i närheten av vårt kontor. Du kan exempelvis köra till Crash Boat Beach, en sandstrand endast 12 minuters körsträcka bort. Vill du uppleva konst och kultur kan du köra in till den närliggande staden Bayamón, här finns både museum, nationalparker och trevliga restauranger. Staden ligger cirka 1 timme och 40 minuter bort. Välkommen till vackra Karibien!
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Aguadilla
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Aguadilla?
För att hyra en bil hos SIXT på Aguadilla så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Aguadilla.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Aguadilla?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Aguadilla. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,1
En sammanställning av 100 omdömen
Återlämningen av bilen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,3)
På Sixt-kontoret
(4,1)

Vanliga frågor om hyrbilar i Aguadilla

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Aguadilla?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Aguadilla?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Aguadilla?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Aguadilla

Visa mer