Biluthyrning
Aguadilla
Fäll ihop
Puerto Rico // Aguadilla
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Aguadilla: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du besöka soliga Puerto Rico? Då kan du komma in till vår biluthyrning i Aguadilla. Vi på Sixt tillhandahåller flertalet fordonstyper så att du enklare ska kunna hitta något som passar. Med en hyrbil i Aguadilla blir det enklare att hinna med att utforska alla sevärdheter, vackra stränder och köpcentrum. Genom att hyra bil i Aguadilla kan du snabbt ta dig vidare ut i landet eller utforska staden. I Aguadilla kan du välja mellan flera fordonstyper. Vi har både person- och kombibilar och rejälare 4x4 fordon. Om du hade tänkt utforska Puerto Ricos mer svåråtkomliga områden kan en fyrhjulsdriven bil vara att föredra.

 
 • Aguadilla Flygplats
  405 Hangar
  00604 Aguadilla

  Må. - Sö.23:00 - 16:00
  Helgdag23:00 - 16:00
  Boka på detta kontoret

 • Aguadilla Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  405 Hangar
  00604 Aguadilla

  Må. - Sö.23:00 - 16:00
  Helgdag23:00 - 16:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Enkelt att hyra bil i Aguadilla som är skräddarsydd åt dig

Alla som besöker Aguadilla har olika ändamål med sin vistelse. En del reser i jobbet, andra är här för att njuta av sol och bad. Oavsett vilken sorts resa du är på, kan du enkelt anpassa din hyrbil i Aguadilla med våra tillvalstjänster. Gör det enklare att hitta fram till dina destinationer genom att lägga till en navigator. Ska du köra längre sträckor? Varför inte lägga till en extra förare? Ett bra sätt att dela upp körningen på. Våra tillval kan ibland variera beroende på vilken Sixt biluthyrning i Augadilla du väljer. För att snabbt och enkelt hyra bil i Aguadilla kan du förboka ditt fordon på hemsidan. Vi kan inte reservera olika bilmodeller utan endast ett fordon från den kategori du vill ha.

Sol, bad och kultur

När du besöker Aguadilla vill du säkerligen ta ett dopp i det turkosa havet. Lyckligtvis finns mängder av vackra stränder i närheten av vårt kontor. Du kan exempelvis köra till Crash Boat Beach, en sandstrand endast 12 minuters körsträcka bort. Vill du uppleva konst och kultur kan du köra in till den närliggande staden Bayamón, här finns både museum, nationalparker och trevliga restauranger. Staden ligger cirka 1 timme och 40 minuter bort. Välkommen till vackra Karibien! 

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service