Biluthyrning
San Juan
Fäll ihop
Puerto Rico // San Juan
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i San Juan: Sixt biluthyrning online-bokning

En av Karibiens mest älskade öar är utan tvekan Puerto Rico. Ska du hit på semester eller i jobbet? Då är du varmt välkommen in till vår biluthyrning i San Juan. Genom att hyra bil i San Juan blir det betydligt enklare att ta dig runt på ön. Eftersom lokaltrafiken inte alltid är exemplarisk i Karibien och inte heller alltid den säkraste, är det alltid skönt att ha sin egen bil. På vårt kontor kan du välja bland flera biltyper, vi har något för alla %u2013 oavsett om du vill köra lyx- eller ekonomiklass. Hos oss kan du hyra bekväma och moderna person- och kombibilar samt 4x4 fordon (perfekt när du vill utforska tuffare terräng).

 
 • San Juan Flygpl. (Puerto Rico)
  Calle Dalia, C. Begonia
  00979 Carolina

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • San Juan Rio Piedras (Pt Rico)
  301 Navarra St
  00923 San Juan

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • San Juan Flygpl. (Puerto Rico)

  Sixt Biluthyrning
  Calle Dalia, C. Begonia
  00979 Carolina

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

 • San Juan Rio Piedras (Pt Rico)

  Sixt Biluthyrning
  301 Navarra St
  00923 San Juan

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt gör det enklare att hyra bil i San Juan

När du besöker vår biluthyrning i San Juan är det enkelt att hitta en bil som passar just din resa och dina behov. Förutom att vi tillhandahåller flera olika fordonskategorier har vi även ett stort urval av tillvalstjänster. Med dessa kan du enklare anpassa och skräddarsy din hyrbil i San Juan. Lägg till en extra förare så kan du lägga upp körningen eller välj att anpassa bilen med vårt smarta navigationssystem så blir det enklare att hitta på ön. Våra tillvalstjänster kan variera sig från våra olika kontor. Enklast brukar det vara att förboka en hyrbil i San Juan via vår hemsida redan innan du anländer. Här får du dessutom en tydlig överblick över våra fordonskategorier och tjänster. Kom bara ihåg att vi inte reserverar specifika bilar utan endast ett fordon från kategorin du valt.

Hinn med så mycket som möjligt under din resa

Genom att hyra bil i San Juan, Puerto Ricos huvudstad, blir det enkelt att hinna se så mycket som möjligt. Förutom att ön är känd för sina paradisiska stränder, sitt turkosa hav och sina svajande palmträd, finns det mycket mer att utforska här. Du kan exempelvis köra till nationalparken El Yunque, endast 40 minuter från centrum. När du anländer till flygplatsen San Juan är det lätt att ta sig vidare eftersom många av de större vägarna går härifrån vidare in i landet. Välkommen till Sixt och en av Karibiens vackraste öar!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service