Biluthyrning i Doha

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Doha

Sixt biluthyrning i Doha

Sixt biluthyrning i Doha

Doha är huvudstaden i Qatar och är beläget på landets östkust. Här kan du finna alla möjliga sorters intressanta och underhållande sevärdheter. När du vill hyra en bil i Doha kan du med fördel komma in till vårt kontor. Vi har ett brett utbud av bilar, från ekonomi till lyxbil. Välj själv bland våra sportbilar, cabrioleter, 4x4-bilar, kombibilar och personbilar. För resenärer som behöver mer utrymme har vi minibussar och lastbilar. Du kan alltid förboka en hyrbil i Doha genom vår hemsida eller genom att ringa in till oss på Sixt. Vi erbjuder både upphämtning och återlämning dygnet runt.Landet Qatar är en liten halvö i Persiska viken. Du kan enkelt köra från ena kusten till den andra på strax över en timme. Genom att hyra en bil i Doha har du möjlighet att utforska hela landet. Kom dock ihåg att vi endast kan lägga undan en bil från fordonskategorin. Du kan enkelt anpassa denna hyrbil från Doha med hjälp av våra tillvalstjänster. Är du här för att göra affärer kan det passa bra med en navigator, speciellt om du inte känner till området. Försäkra dig om att du alltid hittar till alla dina mötesplatser. Du kan även hyra en bil från Doha med extra förare, bilstol för barn eller en bilförsäkring som du skräddarsyr helt själv. Det kan hända att de tillvalstjänster du hittar hos oss skiljer sig från tjänsterna hos våra andra kontor.
Njut av din resa genom att boka en bil från vår biluthyrning i Doha

Njut av din resa genom att boka en bil från vår biluthyrning i Doha

Eftersom landet är litet kan du enkelt köra från stad till stad när du semestrar här. I huvudstaden kan du besöka Museum of Islamic Art, Arab Museum of Modern Art eller den vackra parken Doha Corniche. Här i staden finner du även Souq Waqif, en marknad där de säljs traditionella varor.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Doha
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Doha?
För att hyra en bil hos SIXT på Doha så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Doha.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Doha?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Doha. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Doha

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Doha?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Doha?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Doha?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Doha

Visa mer