Biluthyrning på Doha Flygplats

 

Mest populära bilarna i Doha Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Doha Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Doha Flygplats

Adress

Counter 9, Opp. Arrival Bldg Hamad International Airport, 8173 Doha, Qatar
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 00:00
Helgdagar
00:00 - 00:00

Våra tjänster på Doha Flygplats

Sixt Biluthyrning vid Doha Flygplats i Qatar

Sixt Biluthyrning vid Doha Flygplats i Qatar

Har du planer på att resa till Qatars spännande och lyxiga huvudstad Doha? Då är du varmt välkommen till oss på Sixt för att finna en passande hyrbil. Välj mellan lättkörda personbilar, rymliga kombibilar, snabba sportbilar och eleganta cabrioleter. Du kan även välja bland fyrhjulsdrivna bilar och lastbilar samt flertalet praktiska tillval som navigator, extra försäkring och personligt olycksfallsskydd. Vi erbjuder dessutom både upphämtning och retur av din hyrbil från Doha Flygplats dygnet runt. Du bokar enkelt både fordon och eventuella tillval här på vår hemsida. Vänligen notera att vi inte kan garantera specifika bilmodeller men att vi gärna reserverar en bil från en önskad fordonskategori.
Upptäck Qatar genom att hyra bil vid Doha Flygplats

Upptäck Qatar genom att hyra bil vid Doha Flygplats

Doha Flygplats, vars internationella namn är Hamad International Airport, DOH, är belägen på stadens östra kust. Genom att hyra bil från Doha Flygplats kan du dock enkelt ta dig vidare in mot landet eller huvudstaden. Gör ett besök till någon av stadens alla museum eller besök det historiska fortet Al Zubarah, endast 30 minuters bilresa med hyrbil från Doha Flygplats. Du kan även göra ett besök på någon av stadens alla marknader som är fyllda av vackra textilier, fina smycken och mycket mer. Eller varför inte shoppa i en av de moderna köpgalleriorna? Villagio Mall, 30 minuter från flygplatsen, bjuder till och med på en artificiell kanal med små båtar inuti köpcentret.
Enklare vistelse med hyrbil från Doha Flygplats

Enklare vistelse med hyrbil från Doha Flygplats

När du själv kan bestämma hur din vistelse ska se ut blir hela resan genast mycket smidigare. Från vår biluthyrning vid Doha Flygplats har du nära till motorvägen och du kan snabbt ta dig till din destination. Vi på Sixt hjälper dig mer än gärna att hitta en passande bil, oavsett vilka behov du har. Vi på Sixt biluthyrning vid Doha Flygplats önskar dig varmt välkommen till vackra Qatar!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Doha Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Doha Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Doha Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Doha Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Doha Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,3
En sammanställning av 135 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,7)
På Sixt-kontoret
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar på Doha Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Doha Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Doha Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Doha Flygplats

Visa mer