Biluthyrning
Cluj Napoca
Fäll ihop
Rumänien // Cluj Napoca
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Cluj Napoca: Sixt biluthyrning online-bokning

Utforska Transylvaniens största stad genom att hyra bil i Cluj Napoca. Vi har ett stort utbud av bilar som du kan välja mellan. Oavsett om du söker en ekonomi- eller lyxbil kan vi hjälpa dig hitta det du söker. Välj bland våra personbilar, kombibilar, sportbilar och cabrioleter. Besöker du staden under vintern kan en 4x4-bil vara ett bra alternativ. Vi ser fram emot ditt besök. Välkommen till Rumänien och till Sixt biluthyrning i Cluj Napoca!

 
 • Cluj-Napoca Flygplats
  Traian Vuia Street. No.149
  400397 Cluj Napoca

  Må. - Fr.08:30 - 19:00
  Lö.11:30 - 16:30
  Boka på detta kontoret

 • Cluj-Napoca Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Traian Vuia Street. No.149
  400397 Cluj Napoca

  Må. - Fr.08:30 - 19:00
  Lö.11:30 - 16:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Med en hyrbil i Cluj Napoca kan du köra till alla sevärdheter

Det finns flera fördelar med att hyra en egen bil i Rumänien. När du bokar den på nätet kan du anpassa din hyrbil från Cluj Napoca med våra tillvalstjänster. Vi bjuder på olika skydd och försäkringar till bilen plus att du får 300 fria km per dag. Under vintern ser vi även till att bilen har vårt vintertillägg. Välj själv om du vill utöka bilens skydd, lägga till extra förare eller ange om bilen ska utrustas med navigator. Det finns flera val att välja mellan och dessa skiljer sig från kontor till kontor. Tänk på att vi endast reserverar en bil från bilgruppen som du har valt. När du ska hyra bil i Cluj Napoca behöver du vara minst 21 år gammal.

Res bekvämt genom att boka en bil från vår biluthyrning i Cluj Napoca

Cluj Napoca är en gammal stad med rötter som sträcker sig till det första århundradet efter Kristus. Här finns flera parker, museum och vackra katedraler att besöka. Den stora kyrkan Saint Michael's Church är belägen mitt i staden och väl värd att beskåda. Genom att hyra bil i Cluj Napoca kan du även ta en biltur till sevärdheter utanför staden. På 40 minuter kan du köra till kanjonen Cheile Turzii, även kallad Turda Gorge. Vi på Sixt hjälper dig gärna med mer tips på sevärdheter när du kommer för att hämta ut din bil på vårt kontor!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service