Biluthyrning i Saint Martin

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Saint Martin

Mest populära bilarna i Saint Martin

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från St. Martin Grand Case Flyplats, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Upptäck Saint Martin

Sixt biluthyrning i Saint Martin

Sixt biluthyrning i Saint Martin

På Sixt är vi stolta över att kunna presentera biluthyrning i Saint Martin. Från vår omfattande fordonsflotta väljer våra kunder bland en rad olika modeller. Hitta person- och kombibilar i klasserna ekonomi såväl som lyxbil. Hur ser just din resa i landet ut? Oavsett om det är familjen eller kompisgänget som reser har vi bilarna som täcker behoven. Genom att kunna erbjuda bilar för alla storlekar på plånboken är vi säkra på att din hyrbil i Saint Martin kommer att göra din resa både avslappnad och bekväm. Hör med oss vad vi har erbjuda din resa. På Sixt är det viktigt med nöjda kunder och detta åstadkommer vi genom att kunna erbjuda flera olika tilläggstjänster till din hyrbil. Om det till exempel är första gången du vistas i landet kan det kännas tryggt att veta att det går att lägga till satellitnavigering. Om ni är fler som reser går det även att addera en extra förare. För en längre vistelse i Saint Martin är det skönt att veta att vi också har förmånen obegränsad körsträcka. Hör med oss vad vi kan erbjuda på just detta lokala kontor när du vill hyra bil i Saint Martin.
Körregler som gäller i Saint Martin

Körregler som gäller i Saint Martin

Det är bra att tänka på att körregler kan komma att skilja sig åt mot hemma när man vistas utomlands. Därför har vi listat några tips som är bra att tänka på under resan.
  • Var uppmärksam på lokala trafikregler
  • Ta reda på vilken åldersgräns som gäller för att hyra bil här
Vad man kan se med hyrbil i Saint Martin

Vad man kan se med hyrbil i Saint Martin

Detta är ett vackert land där sol och bad låter sätta sin prägel. Genom att hyra bil i Saint Martin tar du dig enkelt till alla de bästa stränderna. Här finns det bästa kombinationen mellan vild natur och strukturerad stad. Oavsett vad du vill uppleva blir det tillgängligt genom att hyra bil i Saint Martin. Fråga oss om vad vi kan tipsa om för fordon för just din unika resa i landet.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Saint Martin

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Saint Martin?
För att hyra en bil hos SIXT på Saint Martin så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Saint Martin.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Saint Martin?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Saint Martin

Kan jag boka en bil för en längre tid i Saint Martin?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Saint Martin?

Utforska våra uthyrningskontor i Saint Martin

Visa mer

Här hittar du oss på flygplatserna i Saint Martin

Visa mer