Biluthyrning i Saint Martin

 

Mest populära bilarna i Saint Martin

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från St. Martin Grand Case Flyplats, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Saint Martin

Gör din hyrbil i Saint-Martin komplett

Gör din hyrbil i Saint-Martin komplett

Ska du besöka paradisön Saint-Martin? Denna karibiska pärla lockar årligen tusentals sol- och badglada turister. Oavsett om du ska hit på jobb eller för att semestra med familjen, tillhandahåller vår biluthyrning i Saint-Martin ett stort utbud av bilar. Hos vår biluthyrning i Saint-Martin kan du välja mellan moderna biltyper, bland annat person- och kombibilar eller kraftigare 4x4 fordon. Att kunna utforska öns mer svåråtkomliga delar och folktomma stränder kan vara lockande. Då kan en fyrhjulsdriven bil vara att föredra. Oavsett om du vill resa med en lyx- eller ekonomibil, kan du garanterat hitta något som passar. Vi på Sixt vill att din vistelse på ön ska bli så lyckad och bekymmersfri som möjligt. Det är just därför vi erbjuder ett stort urval av smarta tillvalstjänster till din hyrbil i Saint-Martin. När du ska hyra bil i Saint-Martin kan du alltså anpassa bilen med en navigator, en extra förare eller genom att komplettera och utöka bilens befintliga försäkring. När du ska hyra bil i Saint-Martin via vår hemsida kan du enkelt se vilka tillvalstjänster vi erbjuder. Dessa kan ibland skilja sig mellan våra kontor. När du bokar din bil via hemsidan kan du inte reservera en särskild bilmodell, endast något från kategorin.
Saint-Martin - en fantastisk ö att upptäcka med bil

Saint-Martin - en fantastisk ö att upptäcka med bil

Att Saint-Martin är en ö med vykortslika stränder råder det inga tvivel om. Det är precis detta som ofta lockar besökare från hela världen. Om du vill njuta av att gräva ner fötterna i den solvarma sanden, dyka ner under ytan och snorkla eller lata dig i en solstol, kan du enkelt utforska öns finaste stränder genom att hyra bil i Saint-Martin. Maho beach är väldigt populär och ligger på den andra sidan av ön, ändå tar det bara en halvtimme att köra hit från vårt kontor. Eftersom halva ön är nederländsk och den andra halvan fransk, är det mycket spännande arkitektur på ön. Du besöka några av öns vackraste kyrkor, exempelvis Saint-Martin of Tours Church, 25 minuters bilresa söderut. Vi på Sixt ser fram emot att träffa dig på Saint-Martin!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Saint Martin

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Saint Martin?
För att hyra en bil hos SIXT på Saint Martin så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Saint Martin.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Saint Martin?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Saint Martin. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Saint Martin

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Saint Martin?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Saint Martin?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Saint Martin?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Saint Martin

Visa mer