Biluthyrning
Saint Martin
Fäll ihop
Saint Martin // Saint Martin
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Saint Martin: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du besöka paradisön Saint-Martin? Denna karibiska pärla lockar årligen tusentals sol- och badglada turister. Oavsett om du ska hit på jobb eller för att semestra med familjen, tillhandahåller vår biluthyrning i Saint-Martin ett stort utbud av bilar. Hos vår biluthyrning i Saint-Martin kan du välja mellan moderna biltyper, bland annat person- och kombibilar eller kraftigare 4x4 fordon. Att kunna utforska öns mer svåråtkomliga delar och folktomma stränder kan vara lockande. Då kan en fyrhjulsdriven bil vara att föredra. Oavsett om du vill resa med en lyx- eller ekonomibil, kan du garanterat hitta något som passar.

 
 • St. Martin Grand Case Flyplats
  Route de l'Espérance
  97150 Grand Case

  Må. - Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • St. Martin Grand Case Flyplats

  Sixt Biluthyrning
  Route de l'Espérance
  97150 Grand Case

  Må. - Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Gör din hyrbil i Saint-Martin komplett

Vi på Sixt vill att din vistelse på ön ska bli så lyckad och bekymmersfri som möjligt. Det är just därför vi erbjuder ett stort urval av smarta tillvalstjänster till din hyrbil i Saint-Martin. När du ska hyra bil i Saint-Martin kan du alltså anpassa bilen med en navigator, en extra förare eller genom att komplettera och utöka bilens befintliga försäkring. När du ska hyra bil i Saint-Martin via vår hemsida kan du enkelt se vilka tillvalstjänster vi erbjuder. Dessa kan ibland skilja sig mellan våra kontor. När du bokar din bil via hemsidan kan du inte reservera en särskild bilmodell, endast något från kategorin.

Saint-Martin - en fantastisk ö att upptäcka med bil

Att Saint-Martin är en ö med vykortslika stränder råder det inga tvivel om. Det är precis detta som ofta lockar besökare från hela världen. Om du vill njuta av att gräva ner fötterna i den solvarma sanden, dyka ner under ytan och snorkla eller lata dig i en solstol, kan du enkelt utforska öns finaste stränder genom att hyra bil i Saint-Martin. Maho beach är väldigt populär och ligger på den andra sidan av ön, ändå tar det bara en halvtimme att köra hit från vårt kontor. Eftersom halva ön är nederländsk och den andra halvan fransk, är det mycket spännande arkitektur på ön. Du besöka några av öns vackraste kyrkor, exempelvis Saint-Martin of Tours Church, 25 minuters bilresa söderut. Vi på Sixt ser fram emot att träffa dig på Saint-Martin!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service