Biluthyrning
Al-Khobar
Fäll ihop
Saudiarabien // Al-Khobar
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Al-Khobar: Sixt biluthyrning online-bokning

Al Khobar är en kuststad i Saudiarabien. Det är från denna stad du tar bron över till ö-staten Bahrain. Om du vill hyra en bil från Al Khobar för att utforska området har du kommit helt rätt. Vår fordonsflotta består av alla möjliga typer av bilar, från personbilar och kombibilar till sportbilar och cabrioleter. Vi har med andra ord både ekonomi- och lyxbilar. Du kan även hitta fyrhjulsdrivna bilar hos oss samt rymliga minibussar.

 
 • Khobar Dhahran Road
  Custodian of 2 Holy Mosques Rd
  31952 Khobar

  Må. - To.08:00 - 23:00
  Fr.16:00 - 22:00
  Lö. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag15:30 - 21:30
  Boka på detta kontoret

 • Khobar Dhahran Road

  Sixt Biluthyrning
  Custodian of 2 Holy Mosques Rd
  31952 Khobar

  Må. - To.08:00 - 23:00
  Fr.16:00 - 22:00
  Lö. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag15:30 - 21:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Al Khobar

Vår biluthyrning i Al Khobar tillåter förare under 25 år att köra en av våra bilar. Observera dock att vi inte kan garantera enskilda bilar. Vi kan endast se till att du får en av våra bilar från fordonsgruppen. För att hyra en bil i Al Khobar kan du antingen komma in till vårt kontor eller förboka bilen genom att använda hemsidan. Om du bokar din hyrbil i Al Khobar online kan du även välja bland våra tillvalstjänster på ett smidigt sätt. Lägg till bilbarnstol, utöka bilens försäkring eller ange att du vill ha en egen chaufför. De tillvalstjänster du hittar här kan skilja sig från kontor till kontor.

Med en hyrbil i Al Khobar kan du få ut mer av din resa

Saudiarabien är ett stort land. Det finns mycket att se och göra i Al Khobar, som exempelvis besöka Family Park eller köra till någon av stränderna för sol och bad. Du kan även hyra en bil i Al Khobar och köra in i landet. Från kuststaden Al Khobar in till Riyadh tar det cirka fyra timmar men det är raksträcka nästan hela vägen. Du kan antingen utforska även denna stad eller fortsätta till den andra kusten. Där finns städer som Mecka och Jeddah. Börja ditt äventyr genom att komma in till oss på Sixt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service