Biluthyrning i Dammam

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Mest populära bilarna i Dammam

* Priserna beräknades den 07.02.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Dammam Flygplats, med början den 14.02.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster hos Dammam

Sixt biluthyrning i Dammam

Sixt biluthyrning i Dammam

Välkommen till denna vackra stad på östkusten. Dammam är en storstad som har något för alla, från kulturella byggnader till ett stort utbud av restauranger och parker. Genom att hyra en bil i Dammam kan du utforska hela staden och även de närliggande grannstäderna. Vår biluthyrning i Dammam har ett komplett utbud av bilkategorier, från lyxbil till ekonomi. Vi har sportbilar, cabrioleter, 4x4-bilar, minibussar, kombibilar och vanliga personbilar.Vi vill gärna upplysa dig om att du endast kan boka en hyrbil från Dammam från den fordonskategori du väljer. Vi kan med andra ord inte garantera enskilda bilar. Däremot kan vi utan problem se till att din hyrbil från Dammam kommer med de tillvalstjänster du väljer. Om du reser hit med familjen kan du lägga till bilbarnstol, en extra förare, extraskydd till bilförsäkringen eller en helt egen chaufför som kör bilen åt dig. Våra tillvalstjänster kan variera mellan våra kontor.
Upptäck mer av Saudiarabien genom att hyra en bil från Dammam

Upptäck mer av Saudiarabien genom att hyra en bil från Dammam

I kuststaden Dammam finns det en hel del sevärdheter att köra till. Besök den vackra parken Sea Front eller nöjesfälten Happyworld, King Fahd Park, Toytown och Cobra Amusement Park. Du kan även köra hela vägen till Coral Island, en artificiell ö precis vid kusten. Vill du utforska resten av landet kan du hyra en bil i Dammam och köra in till Riyadh. Denna biltur tar cirka fyra timmar men det är nästan raksträcka hela vägen dit. I Riyadh hittar du ännu fler sevärdheter som är lite mer kulturella och historiska, som exempelvis Masmak Fortress och National Museum of Saudi Arabia. Riyadh är landets huvudstad och ligger i hjärtat av Saudiarabien. Härifrån kan du fortsätta din resa till den andra kusten, där finns bland annat Mecka och Jeddah. Hämta ut din bil från oss på Sixt så ser vi till att du får en bil med alla de egenskaper du behöver.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Dammam
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Dammam?
För att hyra en bil hos SIXT på Dammam så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Dammam.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Dammam?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Dammam. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor
Vanliga frågor om hyrbilar i Dammam
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Dammam?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Dammam?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Dammam?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Dammam

Visa mer