Biluthyrning
Riyadh
Fäll ihop
Saudiarabien // Riyadh
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Riyadh: Sixt biluthyrning online-bokning

Riyadh är Saudiarabiens huvudstad. Du hittar staden i hjärtat av landet och här finns det otaliga sevärdheter att beskåda och besöka. Vår biluthyrning i Riyadh har bilar som passar alla typer av vistelser och plånböcker. Du hittar både ekonomi- och lyxbil hos oss. Vi har privatbilar, kombibilar och minibussar. Du kan även lyxa till det med en av våra sportbilar, cabrioleter och 4x4-bilar. Välkommen till oss på Sixt när du vill hyra en bil från Riyadh för att utforska huvudstaden och resten av landet.

 
 • Riyadh Flygplats Terminal 5

  Sixt Biluthyrning
  Airport Road
  13455 Riyadh

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Riyadh East Station

  Sixt Biluthyrning
  Sinaiyah
  11499 Riyadh

  Må. - Sö.08:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

 • Riyadh North Station

  Sixt Biluthyrning
  Althumama
  13422 Riyadh

  Må. - Sö.08:00 - 23:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Riyadh

Att hyra en bil i Riyadh är enkelt, speciellt när du bokar bilen online. Du bör dock ha i åtanke att vi endast kan reservera en av bilarna från den bilgrupp du väljer, ej den specifika bilmodellen. När du bokar din hyrbil i Riyadh på nätet kan du se vilka bilkategorier som är tillgängliga och även vilka extratjänster vi erbjuder. Lägg till en extra förare, utöka bilens grundläggande bilförsäkring eller lägg till en navigator. Om du inte vill köra bilen själv kan du använda vår driver service för att låta en av våra chaufförer köra din hyrbil i Riyadh åt dig. Observera att våra tillvalstjänster kan variera mellan kontoren.

Få ut mer av din resa genom att hyra en bil i Riyadh

Landets huvudstad har ett stort antal historiska och kulturella sevärdheter att besöka. Här finns Masmaks fort, ett flertal intressanta museum och många olika parker att besöka. En fördel med att hämta ut en bil i Riyadh är att det tar lika lång tid att köra ut till både östkusten och västkusten. Till öst hittar du storstaden Dammam samt ö-staten Bahrain. Västerut ligger Jeddah och Mecka, två klassiska städer i Saudiarabien. Kom in till vårt kontor så ser vi till att du får en bil med allt du behöver för din resa i landet.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service