Biluthyrning
Belp
Fäll ihop
Schweiz // Belp
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Belp: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt erbjuder skräddarsydda och personliga hyrbilslösningar ur sin omfattande hyrbilsflotta vid Biluthyrning Belp där du kan välja mellan hyrbilskategorier som ekonomi, cabriolet, 4x4, minibuss eller lyxbil. Med hyrbil i Belp kan du ta dig runt till dina destinationer utan stress samtidigt som du reser både bekvämt och säkert. Oavsett om ditt besök i Belp handlar om affärer eller om du reser för nöjes skull i mindre grupp eller med hela din familj ser Sixt till att du hittar ett fordon som passar för dig och dina eventuella medresenärers behov.

 
 • Bern Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Airport
  3123 Belp

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Att hyra bil i Belp

När du har gjort ditt fordonsval vid Biluthyrning Belp finns det även möjlighet att komplettera hyrbilen med populära tilläggstjänster som exempelvis försäkring, extra förare, hyrbilspaket för dig som är under 25, barnstolar för de yngre barnen, obegränsad körsträcka och satellitnavigering för att snabbare hitta till dina destinationer. Utbudet av tilläggstjänster kan variera beroende på vilket hyrbilskontor du vänder dig till så ta gärna reda på vad som gäller för den plats där just du befinner dig när du planerar att hyra bil i Belp. Var vänlig notera att du som hyrestagare inte kan få några garantier på att specifika bilmodeller är tillgängliga då detta bara gäller för vissa kategorier av hyrbilar.

Upplevelser med hyrbil i Belp

Den vackra kyrkan Kirche Zimmervald och slottet Schloss Belp är sevärdheter som bör besökas när man befinner sig i Belp. Naturen är oerhört vacker och med en hyrbil kan du åka runt och uppleva böljande vallmofält och öppna vidder som kantas av Alperna. Ta med dig familjen på dagsutflykter till Berne som endast ligger en kort bilresa bort och besök det populära museet Einsteinhaus eller ta med en picknickkorg till någon av de grönskande parkerna Den Elfenau Estate och Bärengraben. Genom att hyra bil i Belp kan du uppleva både denna natursköna plats och dess omnejd och även göra dagsutflykter till andra spännande och sevärda platser i Schweiz.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service