Biluthyrning på Bern Flygplats

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Vägbeskrivning till Bern Flygplats kontoret

Adress

Airport, 3123 Belp, Schweiz
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 17:00

Våra tjänster hos Bern Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

För den som planerar att hyra bil vid Bern flygplats erbjuder Sixt ett brett och exklusivt utbud av hyrbilar i kategorierna sport, ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil och minivan. Biluthyrning Bern flygplats tillhandahåller bilar som passar för alla resor och omständigheter till fördelaktiga priser och erbjuder även tjänster som uthyrning för förare under 25 år, försäkring, barnstolar, obegränsad milkostnad, tilläggsförare och satelitnavigering med mera. Var vänlig kontrollera vad som gäller på den plats där du befinner dig.
Hyra bil vid Bern flygplats

Hyra bil vid Bern flygplats

Bern flygplats som betjänar huvudstaden Bern ligger inom staden Belps gränser. Det är både enkelt och smidigt att hyra bil på Bern flygplats och du tar dig lätt till andra kringliggande platser. När du har landat på Flygplats Bern hittar du enkelt din hyrbil genom att följa skyltarna till biluthyrningsplatsen där du både kan hämta och återlämna din hyrbil. Hyrestagaren kan inte garanteras att specifika bilmodeller alltid finns tillgängliga, utan endast bilmärken.
Minnesvärda sevärdheter att uppleva med hyrbil från Bern flygplats

Minnesvärda sevärdheter att uppleva med hyrbil från Bern flygplats

Att köra bil genom detta natursköna land som inramas av Alperna i söder mot Italien och Jurabergen i väster mot Frankrike är en upplevelse i sig. Det finns dock en hel del minnesvärda sevärdheter du inte bör missa när du besöker Bern. Stadens medeltida barockstadskärna präglas av alla arkader och oavsett väder kan man klara sig torrskodd genom hela centrum där stadens ena sida kantas av kyrkor och klocktorn medan mysiga caféer kantar den andra. Här får man inte heller missa att besöka det lilla rådhuset Rathaus, som uppfördes i början av 1500-talet i vacker gotisk stil eller Berns katedral med sin enastående portal och magnifika detaljrikedom. Bern är även känt för sina fontäner och brunnar, där den mest välkända fontänen är Kindlifesserbrunnenfontain och ligger vid Kornhausplatz. Missa inte heller berget Gurten där det bjuds på en unik utsikt över hela Bern. Låt äventyret börja vid biluthyrning Bern flygplats i en hyrbil från Sixt!
Show more
Bra att veta när du hyr bil på Bern Flygplats
Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Bern Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Bern Flygplats så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Bern Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Bern Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Bern Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Bern Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Bern Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Bern Flygplats

Visa mer