Biluthyrning i Bern

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Bern

Att hyra bil i Bern

Att hyra bil i Bern

När du anländer till Bern står Sixt med sin omfattande hyrbilsflotta redo att betjäna dig och överlämna nycklarna till din skräddarsydda hyrbilslösning som finns i kategorierna 4x4, ekonomi, cabriolet, minibuss och lyxbil så att du snabbt, smidigt och säkert kan resa vidare utan några irriterande avbrott. Vare sig du semestrar med familjen, reser i mindre grupp eller är ute i affärer kommer Biluthyrning Bern att göra din resa mer avkopplande och mer innehållsrik eftersom du slipper lägga onödig tid på planering av transporter och istället får möjlighet att fokusera på det som är roligt och viktigt. Sixt gör allt för att hjälpa dig få ut mesta möjliga av din resa, i vilket ärende du än besöker Bern. När du ska hyra bil i Bern och har gjort ditt personliga fordonsval har du även, beroende på vilket uthyrningskontor du väljer att anlita också möjlighet att lägga till någon eller några av de populära tilläggstjänsterna barnstol för de yngsta, hyrbilspaket för förare under 25 år, försäkring, extra förare, obegränsad körsträcka eller satellitnavigation som hjälper dig att enkelt och smidigt hitta rätt. Vänligen notera att Biluthyrning Bern inte kan garantera specifika bilmodeller, detta gäller endast för en viss kategori av hyrbilar.
Att hyra bil i Bern - Sevärdheter och spännande upplevelser

Att hyra bil i Bern - Sevärdheter och spännande upplevelser

När du befinner dig i Schweiz huvudstad Bern ska du inte missa det pittoreska lilla rådhuset Rathaus och Berns ståtliga katedral. Med en hyrbil från Bern kan du ta med dig familjen till många spännande utflyktsmål, en kort bilresa bort från centrum ligger exempelvis Berget Gurten som är ett mycket populärt utflyktsmål för både turister och bofasta, likaså den trevliga parken Gurten Park med utsikt över staden och den förstklassiga djurparken Tierpark Dahlholzi. Fjärilsälskaren bör inte heller missa att besöka Papilorama Tropical Gardens. Hyrbil Bern ger dig och dina medresenärer så mycket större utbyte av resan eftersom ni kan ta er runt och uppleva så många spännande platser som ligger både i närheten av Bern och lite längre bort från staden.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Bern
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Bern?
För att hyra en bil hos SIXT på Bern så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Bern.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Bern?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Bern. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Bern

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Bern?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Bern?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Bern?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Bern

Visa mer