Biluthyrning i Belp

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Belp

Att hyra bil i Belp

Att hyra bil i Belp

Sixt erbjuder skräddarsydda och personliga hyrbilslösningar ur sin omfattande hyrbilsflotta vid Biluthyrning Belp där du kan välja mellan hyrbilskategorier som ekonomi, cabriolet, 4x4, minibuss eller lyxbil. Med hyrbil i Belp kan du ta dig runt till dina destinationer utan stress samtidigt som du reser både bekvämt och säkert. Oavsett om ditt besök i Belp handlar om affärer eller om du reser för nöjes skull i mindre grupp eller med hela din familj ser Sixt till att du hittar ett fordon som passar för dig och dina eventuella medresenärers behov. När du har gjort ditt fordonsval vid Biluthyrning Belp finns det även möjlighet att komplettera hyrbilen med populära tilläggstjänster som exempelvis försäkring, extra förare, hyrbilspaket för dig som är under 25, barnstolar för de yngre barnen, obegränsad körsträcka och satellitnavigering för att snabbare hitta till dina destinationer. Utbudet av tilläggstjänster kan variera beroende på vilket hyrbilskontor du vänder dig till så ta gärna reda på vad som gäller för den plats där just du befinner dig när du planerar att hyra bil i Belp. Var vänlig notera att du som hyrestagare inte kan få några garantier på att specifika bilmodeller är tillgängliga då detta bara gäller för vissa kategorier av hyrbilar.
Upplevelser med hyrbil i Belp

Upplevelser med hyrbil i Belp

Den vackra kyrkan Kirche Zimmervald och slottet Schloss Belp är sevärdheter som bör besökas när man befinner sig i Belp. Naturen är oerhört vacker och med en hyrbil kan du åka runt och uppleva böljande vallmofält och öppna vidder som kantas av Alperna. Ta med dig familjen på dagsutflykter till Berne som endast ligger en kort bilresa bort och besök det populära museet Einsteinhaus eller ta med en picknickkorg till någon av de grönskande parkerna Den Elfenau Estate och Bärengraben. Genom att hyra bil i Belp kan du uppleva både denna natursköna plats och dess omnejd och även göra dagsutflykter till andra spännande och sevärda platser i Schweiz.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Belp
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Belp?
För att hyra en bil hos SIXT på Belp så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Belp.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Belp?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Belp. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Belp

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Belp?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Belp?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Belp?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Belp

Visa mer