Biluthyrning
Bern
Fäll ihop
Schweiz // Bern
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bern: Sixt biluthyrning online-bokning

När du anländer till Bern står Sixt med sin omfattande hyrbilsflotta redo att betjäna dig och överlämna nycklarna till din skräddarsydda hyrbilslösning som finns i kategorierna 4x4, ekonomi, cabriolet, minibuss och lyxbil så att du snabbt, smidigt och säkert kan resa vidare utan några irriterande avbrott. Vare sig du semestrar med familjen, reser i mindre grupp eller är ute i affärer kommer Biluthyrning Bern att göra din resa mer avkopplande och mer innehållsrik eftersom du slipper lägga onödig tid på planering av transporter och istället får möjlighet att fokusera på det som är roligt och viktigt.

 
 • Bern Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Airport
  3123 Belp

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Bern Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Parkterasse 14
  3012 Bern

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter

 • Bern

  Sixt Biluthyrning
  Seftigenstrasse 83
  3007 Bern

  Må. - Fr.07:30 - 17:00
  Lö.07:30 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Bern

Sixt gör allt för att hjälpa dig få ut mesta möjliga av din resa, i vilket ärende du än besöker Bern. När du ska hyra bil i Bern och har gjort ditt personliga fordonsval har du även, beroende på vilket uthyrningskontor du väljer att anlita också möjlighet att lägga till någon eller några av de populära tilläggstjänsterna barnstol för de yngsta, hyrbilspaket för förare under 25 år, försäkring, extra förare, obegränsad körsträcka eller satellitnavigation som hjälper dig att enkelt och smidigt hitta rätt. Vänligen notera att Biluthyrning Bern inte kan garantera specifika bilmodeller, detta gäller endast för en viss kategori av hyrbilar.

Att hyra bil i Bern - Sevärdheter och spännande upplevelser

När du befinner dig i Schweiz huvudstad Bern ska du inte missa det pittoreska lilla rådhuset Rathaus och Berns ståtliga katedral. Med en hyrbil från Bern kan du ta med dig familjen till många spännande utflyktsmål, en kort bilresa bort från centrum ligger exempelvis Berget Gurten som är ett mycket populärt utflyktsmål för både turister och bofasta, likaså den trevliga parken Gurten Park med utsikt över staden och den förstklassiga djurparken Tierpark Dahlholzi. Fjärilsälskaren bör inte heller missa att besöka Papilorama Tropical Gardens. Hyrbil Bern ger dig och dina medresenärer så mycket större utbyte av resan eftersom ni kan ta er runt och uppleva så många spännande platser som ligger både i närheten av Bern och lite längre bort från staden.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service