Biluthyrning
Bern Flygplats
Fäll ihop
Schweiz // Bern // Bern Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Bern Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Airport
  3123 Belp CH +41-313717100
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: BRN
Öppettider
Må. - Fr.08:00 - 17:00
 
 Dygnet runt återlämning

För den som planerar att hyra bil vid Bern flygplats erbjuder Sixt ett brett och exklusivt utbud av hyrbilar i kategorierna sport, ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil och minivan. Biluthyrning Bern flygplats tillhandahåller bilar som passar för alla resor och omständigheter till fördelaktiga priser och erbjuder även tjänster som uthyrning för förare under 25 år, försäkring, barnstolar, obegränsad milkostnad, tilläggsförare och satelitnavigering med mera. Var vänlig kontrollera vad som gäller på den plats där du befinner dig.

Hyra bil vid Bern flygplats

Bern flygplats som betjänar huvudstaden Bern ligger inom staden Belps gränser. Det är både enkelt och smidigt att hyra bil på Bern flygplats och du tar dig lätt till andra kringliggande platser. När du har landat på Flygplats Bern hittar du enkelt din hyrbil genom att följa skyltarna till biluthyrningsplatsen där du både kan hämta och återlämna din hyrbil. Hyrestagaren kan inte garanteras att specifika bilmodeller alltid finns tillgängliga, utan endast bilmärken.

Minnesvärda sevärdheter att uppleva med hyrbil från Bern flygplats

Att köra bil genom detta natursköna land som inramas av Alperna i söder mot Italien och Jurabergen i väster mot Frankrike är en upplevelse i sig. Det finns dock en hel del minnesvärda sevärdheter du inte bör missa när du besöker Bern. Stadens medeltida barockstadskärna präglas av alla arkader och oavsett väder kan man klara sig torrskodd genom hela centrum där stadens ena sida kantas av kyrkor och klocktorn medan mysiga caféer kantar den andra. Här får man inte heller missa att besöka det lilla rådhuset Rathaus, som uppfördes i början av 1500-talet i vacker gotisk stil eller Berns katedral med sin enastående portal och magnifika detaljrikedom. Bern är även känt för sina fontäner och brunnar, där den mest välkända fontänen är Kindlifesserbrunnenfontain och ligger vid Kornhausplatz. Missa inte heller berget Gurten där det bjuds på en unik utsikt över hela Bern. Låt äventyret börja vid biluthyrning Bern flygplats i en hyrbil från Sixt!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Fr.08:00 - 17:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Bern Flygplats BRN Airport 3123 Belp 46.913672, 7.500499 +41-313717100

Sixtkontoret Bern Flygplats BRN

Airport
3123 Belp
 
Tel. +41-313717100

Vägbeskrivning - hur du hittar oss

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna. Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4
 • Dygnet runt återlämning

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service