Biluthyrning
Dakar
Fäll ihop
Senegal // Dakar
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Dakar: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Senegal och den vackra huvudstaden Dakar! Vår biluthyrning i Dakar erbjuder flera olika fordonstyper som kan passa inför din resa. En del som besöker landet gör det i jobbsyfte, andra för att semestra och uppleva kultur och nöjen. Oavsett vilken resenär du är har vi bra hyrbilar som kan passa. På våra kontor i staden erbjuder vi bekväma person- och kombibilar men även 4x4 fordon. Genom att hyra bil i Dakar kan du själv bestämma över din tid och slippa passa busstider och hitta till olika stationer i staden. Hos oss på Sixt är det enklare än någonsin att hyra bil i Dakar.

 
 • Dakar-Blaise Diagne Intl AP

  Sixt Biluthyrning
  Accès Aéroport
  . Diass

  Må. - Sö.08:00 - 22:00
  Helgdag08:00 - 22:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

 • Dakar

  Sixt Biluthyrning
  37 Cité CPI VDN
  14500 Dakar

  Må. - Fr.08:30 - 18:00
  Lö.09:00 - 13:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Skräddarsy din hyrbil i Dakar

Vi på Sixt gör allt vi kan för att din resa i landet ska bli så bekymmersfri och bekväm som möjligt. Genom att erbjuda våra kunder ett stort utbud av tillvalstjänster blir det enklare för dig själv att anpassa bilen. När du ska hyra bil i Dakar kan du smidigt förboka ett fordon via vår hemsida. Här kan du även tydligt se vilka tillvalstjänster vi erbjuder. För en bekvämare resa kan vi rekommendera att du lägger till en extra förare eller varför inte en personlig chaufför? När du ska boka din bil på hemsidan bokar du endast ett fordon från kategorin. Du kan inte välja en viss bilmodell.

Utforska Senegal med hyrbil i Dakar

Att ha sin egen bil är nästan alltid fördelaktigt, särskilt när du besöker en stad som Dakar. Här finns nämligen väldigt mycket att se och utforska och genom att själv kunna köra går det snabbare att ta dig till olika destinationer. I Dakar finns den världsberömda sjön Lago Rosa, en knallrosa sjö som du når på cirka en timme från vår biluthyrning vid flygplatsen. För dig som vill ta del av landets vackra konst kan du köra till Musée Théodore-Monod d%u2019art africain IFAN, ett konstmuseum en halvtimmes körsträcka söderut. Gör din resa bekvämare %u2013 hyr bil från oss!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service