Biluthyrning
Victoria
Fäll ihop
Seychellen // Victoria
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Victoria: Sixt biluthyrning online-bokning

Ett besök till Seychellerna är inte komplett utan ett besök till huvudstaden Victoria. Genom oss på Sixt kan du hyra en bil från Victoria för att utforska både staden och även resten av ön. Vi erbjuder flera praktiska bilgrupper med bilar från flera olika varumärken. Med våra personbilar, kombibilar och 4x4-bilar kan du köra till öns alla sevärdheter. Du kan både hämta och återlämna din hyrbil i Victoria när som helst under dygnet.

 
 • Seychellerna Mahe/Beau Vallon
  St Louis Road/Macouti House
  62555 Victoria

  Må. - Sö.08:30 - 20:00
  Helgdag08:30 - 20:00
  Boka på detta kontoret

 • Seychellerna Mahe/Beau Vallon

  Sixt Biluthyrning
  St Louis Road/Macouti House
  62555 Victoria

  Må. - Sö.08:30 - 20:00
  Helgdag08:30 - 20:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Victoria

Att få utforska denna ö är en dröm för många. Seychellerna är en av de bästa platserna att utforska genom att hyra en bil från Victoria. Det beror på att ön faktiskt inte är särskilt stor. På bara en och en halv timme kör du från den nordligaste till den sydligaste punkten. Vi tillhandahåller inte bara flera typer av bilar, hos oss kan du även anpassa den bil du får med våra tillvalstjänster. Ange själv om din hyrbil från Victoria ska komma med en bilbarnstol, navigator eller ett skräddarsytt försäkringspaket. Observera att vi inte garanterar att du får exakt den bilmodell du väljer. Vi kan endast reservera en av bilarna från den bilgrupp du väljer. Det är även bra att tänka på att vårt utbud av tillvalstjänster kan skilja sig mellan våra kontor.

Från vår biluthyrning i Victoria kommer du smidigt iväg

Inför ditt besök kan det vara smart att förboka din bil. När du väl har hämtat ut den kan du köra i princip vart du vill på ön. Besök nationalparken Morne för att titta på den vackra naturen och möjligtvis även träffa vilda djur och färgglada fåglar. Kör till någon av de otaliga stränderna på ön för lite sol och bad. Glöm inte bort att solkräm och snorkelutrustning. Se till att din resa blir så bra som möjligt genom att hyra en bil i Victoria.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service