Biluthyrning i Seychellen

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Seychellen

Mest populära bilarna i Seychellen

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Seychellerna Flygplats, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Upptäck Seychellen

Biluthyrning Seychellen

Biluthyrning Seychellen

Sixt biluthyrning i Seychellen gör din vistelse på den solsäkra pardaisön smidig och enkel. Oavsett vilken slags resa som du har framför dig så har vi självklart en hyrbil som passar för dig. Kanske reser du hit på en familjesemester och behöver en rymlig bil med plats för många? På våra centralt belägna kontor kan du hyra bilar i flera olika storlekar. I utbudet finner du allt från 4x4 och cabriolet till rymliga kombibilar. Det går givetvis även bra att göra flera olika typer av tillval hos oss här på Sixt. Genom att boka en hyrbil på Seychellen får du ut det mesta av din resa i landet. FrPå vår webbsida kan du hyra bil i Seychellen smidigt och enkelt. Du kan även boka en hyrbil i Seychellen genom att kontakta oss per telefon. En viss fordonsmodell kan däremot in garanteras vid reservationen. Funderingar om att hyra bil i Seychellen? Kontakta vårt team!
Viktigt att tänka på vid körningen

Viktigt att tänka på vid körningen

För dig som ska köra bil i landet kan det vara viktigt att tänka på följande:
  • Tänk på öns vägarna ofta är smala och slingrande.
  • Iaktta försiktighet under nattkörning.
  • Svenskt körkort gäller i upp till tre månader.
Upplev paradisön med en egen bil

Upplev paradisön med en egen bil

Genom att hyra bil Seychellen får du självklart hög grad av flexibilitet när du planerar din semester-rutt. Från våra kontor kan du snabbt ta dig vidare i regionen. Varför inte sägs om att starta resan med att bege sig till Anse Intendance som är en av Seychellens mest kända stränder. Här njuter du av turkosblått vatten och en lång, mjuk sandstrand. Därefter kan du välja att fortsätta färden mot till exempelvis ön La Digue,Seychellen är även känt för sin storslagna natur Morne Seychellois National Park är en annan populär destination som du når snabb och enkelt med bil. Seychellen är perfekt att utforska med en egen bil och du kommer snart att finna dina personlia smultronställen. Vi på Sixt önskar dig hjärtligt välkommen!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Seychellen

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Seychellen?
För att hyra en bil hos SIXT på Seychellen så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Seychellen.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Seychellen?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Seychellen

Kan jag boka en bil för en längre tid i Seychellen?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Seychellen?

Utforska våra uthyrningskontor i Seychellen

Visa mer

Här hittar du oss på flygplatserna i Seychellen

Visa mer