Biluthyrning på Seychellerna Flygplats

 

Mest populära bilarna i Seychellerna Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Seychellerna Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Seychellerna Flygplats

Adress

International Airport, . Mahe, Seychellen
Mer information

Kontorstider

mån - sön
06:00 - 00:00

Våra tjänster på Seychellerna Flygplats

Välkommen till Sixt Biluthyrning på Seychellerna Flygplats

Välkommen till Sixt Biluthyrning på Seychellerna Flygplats

Har du planer på att besöka Seychellerna kan du alltid boka din resas bil hos Sixt Biluthyrning. Vi har flera kombibilar, personbilar och 4x4-bilar att välja mellan och du kan både hämta upp och lämna tillbaka bilen när som helst på dygnet. Boka en bil snabbt och lätt direkt här på vår hemsida. Här kan du även välja bland praktiska tillval som GPS och bilbarnstolar. Kom ihåg att vi inte garanterar specifika hyrbilar utan att vi endast reserverar en bil från vald fordonskategori. Vi på Sixt ser till att du får en passande hyrbil, oavsett om du är här i affärer eller på semester med familjen.
Smidigt att hyra bil på Seychellerna Flygplats

Smidigt att hyra bil på Seychellerna Flygplats

Seychellerna ligger i den Indiska oceanen och består av flera mindre öar, bland annat Mahé som är den största ön. Det är även här flygplatsen Seychelles International Airport (SEZ) befinner sig. Flygplatsen kallas även för Aeroport de la pointe Laure. Att hyra bil vid Seychellerna Flygplats gör att du kan ta dig in till huvudstaden Victoria på bara 15 minuter. Vägen dit går längst kusten och kantas av vackra stränder och tropisk natur. Flera vackra rastplatser och stränder längs vägen väntar på att få upptäckas med en hyrbil från Seychellerna Flygplats.
Besök huvudstaden Victoria med en hyrbil från Sixt

Besök huvudstaden Victoria med en hyrbil från Sixt

Även om de flesta tar sig till Seychellerna för att besöka några av världens vackraste stränder så är städerna runt ön väl värda en bilutflykt. Från vår biluthyrning på Seychellerna Flygplats kan du exempelvis besöka stranden Anse Takamaka, som nås på endast 30 minuters bilresa. Huvudvägen ringlar sig kring hela ön och det tar inte mer än två timmar att köra från runt hela kusten. Vi på Sixt välkomnar dig till en av de vackraste platserna i världen. Med en hyrbil från oss kan du snabbt upptäcka varför så många älskar just Seychellerna.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Seychellerna Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Seychellerna Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Seychellerna Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Seychellerna Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Seychellerna Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Seychellerna Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Seychellerna Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Seychellerna Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?