Biluthyrning i Mahe

 

Mest populära bilarna i Mahe

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Seychellerna Flygplats, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Mahe

Sixt biluthyrning i Mahé

Sixt biluthyrning i Mahé

Mahé är den största ön på Seychellerna. Du märker direkt varför denna ö-stat är så populär. Vyn du får se när du landar på Mahé flygplats är fantastisk. Du möts av både höga berg, glittrande hav och helt fantastiska stränder. Du kan utforska allt som denna ö har att erbjuda genom att hyra en bil i Mahé hos oss. Våra personbilar, kombibilar och 4x4-bilar fungerar utmärkt för att köra till alla sevärdheter och stränder på ön.Börja din resa på Seychellerna redan idag genom att hyra en bil i Mahé. Använd vår hemsida för att förboka din bil och passa även på att välja bland våra tillvalstjänster. Om du reser med familjen kan det till exempel vara lämpligt att utrusta din bil med bilbarnstol. Du kan även ange att du vill ha en extra förare, ett utökat försäkringspaket och en navigator till din hyrbil i Mahé. Vänligen observera att vi inte reserverar enskilda bilar. När du bokar en hyrbil i Mahé reserverar vi endast en bil ur bilkategorin. Tillvalstjänsterna och bilutbudet skiljer sig mellan våra olika kontor.
Få ut det mesta av din resa genom att hyra en bil i Mahé

Få ut det mesta av din resa genom att hyra en bil i Mahé

Det som lockar flest turister och resenärer till ö-gruppen är de otroliga stränderna. Du hittar både populära stränder som är enkla att nå samt helt folktomma stränder som är lite svårare att nå. Om du verkligen vill kunna utforska ön rekommenderar vi en fyrhjulsdriven bil. Du kan köra från den ena sidan av ön till den andra på cirka en och en halv timme. Om du vill kunna surfa kan du besöka stranden Anse Intendance på den södra delen av ön. Vill du hellre utforska öns fauna och flora, kör till nationalparken Morne. Oavsett hur du väljer att spendera din tid kan vi på Sixt se till att du får en bil som gör din resa roligare och smidigare. Välkommen till vår biluthyrning på Mahé!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Mahe

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Mahe?
För att hyra en bil hos SIXT på Mahe så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Mahe.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Mahe?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Mahe. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Mahe

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Mahe?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Mahe?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Mahe?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?