Biluthyrning på Singapore Changi Flygplats

 

Mest populära bilarna i Singapore Changi Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Singapore Changi Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Singapore Changi Flygplats

Adress

80, Blvd Airport, Unit 01-K05, 819642 Singapore, Singapore
Mer information

Kontorstider

mån - sön
09:00 - 21:00
Helgdagar
09:00 - 21:00

Våra tjänster på Singapore Changi Flygplats

Sixt Biluthyrning på Singapore Changi Flygplats

Sixt Biluthyrning på Singapore Changi Flygplats

Om du ska besöka den vackra metropolen Singapore kan du enkelt hyra en bil vid Singapore Changi Flygplats genom oss på Sixt. På vår hemsida kan du välja mellan personbilar, kombibilar, fyrhjulsdrivna bilar eller sportigare bilar och cabrioleter. Du kan dessutom både hämta och lämna bilen dygnet runt samt välja mellan flertalet praktiska tilläggstjänster. Observera att vi inte garanterar att du får en specifik bilmodell, men däremot att du får en bil från den valda kategorin. Låt oss på Sixt hjälpa dig med transporten under din vistelse här i landet. Hyr en bil som passar ditt ändamål, oavsett om du är här i affärer eller för att semestra.
Flexibelt att hyra bil vid Singapore Changi Flygplats

Flexibelt att hyra bil vid Singapore Changi Flygplats

Genom att hyra bil vid Singapore Changi Flygplats kan du på egen hand utforska Singapore. Från flygplatsen tar du dig in till centrum på bara 30 minuter med bil. Flygplatsen, även kallad Singapore Changi Airport (SIN), har vunnit flera utmärkelser för bästa flygplats. Från vår biluthyrning på Singapore Changi Flygplats kan du enkelt ta dig vidare till stadens alla sevärdheter. Du kan exempelvis köra till de botaniska trädgårdarna, belägna endast 25 minuter från vår biluthyrning på Singapore Changi Flygplats. En egen bil ger dig chansen att lägga upp din vistelse i landet precis som du själv vill..
Njut av en fantastisk vistelse i Singapore

Njut av en fantastisk vistelse i Singapore

Singapore är ett land och en stad som är fylld till bredden med intressanta sevärdheter och spännande destinationer. Du hittar tusentals prisvärda restauranger och ännu fler små uteserveringar. Ett tips är att köra till Haw Par Villa, en nöjespark full med både märkliga och spektakulära statyer. Med en hyrbil från Singapore Changi Flygplats kan du naturligtvis även köra till alla shoppingdistrikt på ett enkelt sätt. Från flygplatsen tar det endast 20 minuter med bil. Välkommen in till Sixt, vi förenklar din bilburna vistelse i Singapore.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Singapore Changi Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Singapore Changi Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Singapore Changi Flygplats så måste du vara minst 22 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Singapore Changi Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Singapore Changi Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Singapore Changi Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Singapore Changi Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Singapore Changi Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Singapore Changi Flygplats

Visa mer