Biluthyrning i Sint Maarten

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Sint Maarten

Mest populära bilarna i Sint Maarten

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från St Maarten Flygplats Juliana, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Upptäck Sint Maarten

Börja din vistelse med att hyra en bil på Sint Maarten hos Sixt

Börja din vistelse med att hyra en bil på Sint Maarten hos Sixt

Välkommen att hyra en bil i Sint Maarten hos oss på Sixt. Denna ö i det Karibiska havet är tudelad. Den norra delen, Saint Martin, tillhör Frankrike medan södra Sint Maarten är nederländskt. Vi på Sixt erbjuder biluthyrning på Sint Maarten från huvudstaden Philipsburg. Städerna här bjuder på en unik blandning av karibisk kultur, fantastiska stränder och nederländsk arkitektur. Du kan enkelt hitta bilar hos oss som passar utmärkt att använda för alla typer av ändamål.Vi vet att alla som kommer till denna vackra ö har olika förutsättningar, behov och slutdestinationer i sikte. Därför har vi sett till att tillhandahålla bilar som passar alla, från praktiska bilar för dig tänker på din ekonomi till riktiga lyxbilar för dig som hellre vill köra en snygg och bekväm hyrbil på Sint Maarten under semestern. Hos oss hittar du rymliga kombibilar, snabba sportbilar och snygga cabrioleter i premiumsegmentet, 4x4-bilar som klarar av alla möjliga tuffa utmaningar och dessutom funktionella personbilar. Vi har även minibussar att tillgå, perfekt för stora grupper. Använd extratjänster för att kunna utnyttja din tid på ön maximalt. Med exempelvis en GPS kan du snabbt köra till stränderna och sevärdheterna. Kom ihåg att vi även bjuder på en obegränsad körsträcka.
Att köra bil på Sint Maarten

Att köra bil på Sint Maarten

Alla länder har sina speciella regler när det kommer till att köra i landet. Tacksamt nog är trafiken på Sint Maarten oftast lugn, något som beror på att många av förarna är turister precis som dig. Det du bör känna till när du vill hyra en bil på Sint Maarten är:
  • Du ska köra på höger sida, precis som i Sverige
  • Lokala förare stannar oftast bilen för att hälsa på en vän eller dylikt
  • Det kan förekomma djur på vägarna
  • Räkna med att bli omkörd av både mopeder och motorcyklar
  • Åldersgränsen för att köra bil i landet är 18 år (21 år för våra bilar)
  • Hastighetsgränserna på ön ligger oftast på 30 km/h eller 50 km/h
  • Tutan används hela tiden
En perfekt plats att utforska med en hyrbil från oss

En perfekt plats att utforska med en hyrbil från oss

Om du vill se öns allra vackraste sevärdheter, områden och stränder är en bil ett utmärkt alternativ. Här finns djurparker, museum, casino, restauranger och många fler spännande platser att köra till. Du behöver inte heller hålla dig på den nederländska sidan utan kan även enkelt köra till den franska delen av ön. Då är det framförallt staden Marigot du bör besöka. Kom in till vår biluthyrning på Sint Maarten så hjälper vi dig gärna med fler tips på sevärdheter att köra till.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Sint Maarten

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Sint Maarten?
För att hyra en bil hos SIXT på Sint Maarten så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Sint Maarten.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Sint Maarten?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 430 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
Återlämningen av bilen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Sint Maarten

Kan jag boka en bil för en längre tid i Sint Maarten?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Sint Maarten?

Utforska våra uthyrningskontor i Sint Maarten

Visa mer

Här hittar du oss på flygplatserna i Sint Maarten

Visa mer