Biluthyrning i Philipsburg

 

Mest populära bilarna i Philipsburg

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från St Maarten Flygplats Juliana, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Philipsburg

En komplett biluthyrning i Philipsburg

En komplett biluthyrning i Philipsburg

Har du planerat en visit till den karibiska paradisön Saint-Martin? Denna karibiska pärla är uppdelad av två länder %u2013 Frankrike och Nederländerna. Den södra delen av ön, Sint Marteen, är nederländsk och huvudstaden heter Philipsburg. Ska du hit? I så fall hälsar vi dig varmt välkommen till vår biluthyrning i Philipsburg. Hos oss på Sixt har du möjlighet att hyra bil i Philipsburg som passar dina behov. Kanske vill du resa i lyxklass eller föredrar du ekonomi? Vi har både person- och kombibilar men även lyxiga cabrioleter och sportbilar samt rejäla 4x4 fordon. För dig som vill kunna resa bekvämt på denna vackra paradisö, är en hyrbil i Philipsburg alltid smart. Förutom vårt breda utbud av fordonstyper erbjuder vi dessutom flertalet tillvalstjänster. Med våra tillval kan du smidigt anpassa din hyrbil i Philipsburg så att den känns bekväm för just dig. Kanske vill du utöka försäkringen? Eller lägga till en extra förare? Vi bjuder på obegränsat med kilometer när du ska hyra bil i Philipsburg. Det är alltid smart att boka din bil via vår hemsida. Här kan nu nämligen se exakt vilka tillvalstjänster vi erbjuder (dessa kan annars skilja sig mellan våra kontor). När du bokar på nätet kan du inte reservera en särskild bilmodell. Vi bokar endast upp ett fordon från den kategori du valt, sedan lägger vi givetvis till alla de tillval du vill ha.
En underbar resa väntar på denna karibiska ö

En underbar resa väntar på denna karibiska ö

Det är nog omöjligt att inte njuta av vädret på Saint-Martin. Denna vykortslika ö bjuder på ljumna vindar, palmträd, vita stränder och trevliga människor. För dig som vill uppleva lite av öns kultur kan du, genom att hyra bil i Philipsburg, ta dig till Fort Amsterdam, ett historiskt fort endast 20 minuter från flygplatsen Princess Juliana. Vill du börja din resa på Sint Marteen med ett skönt dopp i havet? Ta då din bil och kör till Great Bay Beach, en drömlik strand 18 minuter från flygplatsen. Soliga hälsningar från oss på Sixt!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Philipsburg

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Philipsburg?
För att hyra en bil hos SIXT på Philipsburg så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Philipsburg.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Philipsburg?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Philipsburg. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 430 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
Återlämningen av bilen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Philipsburg

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Philipsburg?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Philipsburg?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Philipsburg?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Philipsburg

Visa mer