Biluthyrning
Philipsburg
Fäll ihop
Sint Maarten // Philipsburg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Philipsburg: Sixt biluthyrning online-bokning

Har du planerat en visit till den karibiska paradisön Saint-Martin? Denna karibiska pärla är uppdelad av två länder %u2013 Frankrike och Nederländerna. Den södra delen av ön, Sint Marteen, är nederländsk och huvudstaden heter Philipsburg. Ska du hit? I så fall hälsar vi dig varmt välkommen till vår biluthyrning i Philipsburg. Hos oss på Sixt har du möjlighet att hyra bil i Philipsburg som passar dina behov. Kanske vill du resa i lyxklass eller föredrar du ekonomi? Vi har både person- och kombibilar men även lyxiga cabrioleter och sportbilar samt rejäla 4x4 fordon.

 
 • St Maarten Flygplats Juliana
  Airport Road No. 48
  . Simpson Bay

  Må. - Sö.08:00 - 18:00
  Helgdag08:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • St Maarten Flygplats Juliana

  Sixt Biluthyrning
  Airport Road No. 48
  . Simpson Bay

  Må. - Sö.08:00 - 18:00
  Helgdag08:00 - 18:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

En komplett biluthyrning i Philipsburg

För dig som vill kunna resa bekvämt på denna vackra paradisö, är en hyrbil i Philipsburg alltid smart. Förutom vårt breda utbud av fordonstyper erbjuder vi dessutom flertalet tillvalstjänster. Med våra tillval kan du smidigt anpassa din hyrbil i Philipsburg så att den känns bekväm för just dig. Kanske vill du utöka försäkringen? Eller lägga till en extra förare? Vi bjuder på obegränsat med kilometer när du ska hyra bil i Philipsburg. Det är alltid smart att boka din bil via vår hemsida. Här kan nu nämligen se exakt vilka tillvalstjänster vi erbjuder (dessa kan annars skilja sig mellan våra kontor). När du bokar på nätet kan du inte reservera en särskild bilmodell. Vi bokar endast upp ett fordon från den kategori du valt, sedan lägger vi givetvis till alla de tillval du vill ha.

En underbar resa väntar på denna karibiska ö

Det är nog omöjligt att inte njuta av vädret på Saint-Martin. Denna vykortslika ö bjuder på ljumna vindar, palmträd, vita stränder och trevliga människor. För dig som vill uppleva lite av öns kultur kan du, genom att hyra bil i Philipsburg, ta dig till Fort Amsterdam, ett historiskt fort endast 20 minuter från flygplatsen Princess Juliana. Vill du börja din resa på Sint Marteen med ett skönt dopp i havet? Ta då din bil och kör till Great Bay Beach, en drömlik strand 18 minuter från flygplatsen. Soliga hälsningar från oss på Sixt!

 

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service