Biluthyrning
Sint Maarten
Fäll ihop
Sint Maarten // Sint Maarten
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Sint Maarten: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du resa till sol och värme? Sint Maarten är en vacker ö mitt i Karibien. Namnet kanske inte låter särskilt karibiskt och svaret är att den södra delen av ön tillhör Nederländerna. För dig som ska besöka ön erbjuder vår biluthyrning i Sint Maarten flera bra fordonstyper. Hos oss kan du bland annat hyra bilar i ekonomiklass, exempelvis person- och kombibilar, men vi har även lyxiga fordonstyper som sportbilar och cabrioleter samt 4x4 fordon. Om du anländer till Princess Juliana flygplats har du vår biluthyrning alldeles i närheten. Härifrån är det sedan enkelt att utforska ön och närliggande städer.

 
 • St Maarten Flygplats Juliana
  Airport Road No. 48
  . Simpson Bay

  Må. - Sö.08:00 - 18:00
  Helgdag08:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • St Maarten Flygplats Juliana

  Sixt Biluthyrning
  Airport Road No. 48
  . Simpson Bay

  Må. - Sö.08:00 - 18:00
  Helgdag08:00 - 18:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Roligt att hyra bil i Sint Maarten

Med en alldeles egen hyrbil i Sint Maarten kommer din vistelse på ön att bli betydligt smidigare och bekvämare. När du ska hyra bil i Sint Maarten kan du välja att lägga till olika tillval. Vi på Sixt erbjuder flertalet fördelaktiga tillvalstjänster som du kan använda för att skräddarsy din bil. Du kan bland annat lägga till en praktisk navigator som gör det enklare att hitta på ön. Om du ska köra längre sträckor rekommenderar vi att du lägger till en extra förare så kan du dela upp körningen. När du ska hyra bil i Sint Maarten gör du det enklast online via hemsidan. Här ser du direkt vilka tillvalstjänster som finns samt vilka fordonstyper du kan välja bland. När du bokar kan du endast välja en fordonskategori, inga specifika bilmodeller.

Få ut mer av din vistelse med en hyrbil i Sint Maarten

Sol, bad och snorkling känns givet när du besöker Sint Maarten. Men visste du att det finns mängder av andra saker att göra på Sint Maarten? Varför inte ta del av lite kultur och konst? På konstgalleriet Gingerbread Gallery kan du beundra vackra målningar och tavlor. Är du ändå otålig efter bad? Macho beach ligger endast 18 minuters körsträcka från vårt kontor och bjuder på kritvita stränder och turkost hav. När du väl kommer till ön är du välkommen in till oss på Sixt!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service