Biluthyrning
Koper
Fäll ihop
Slovenien // Koper
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Koper: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du en semesterresa till staden Koper? På Sixt biluthyrning i Koper kan du välja mellan en många olika bilmodeller som till exempel 4x4, cabriolet och minibuss eller varför inte boka en lyxbil? På vårt biluthyrningskontor i Koper kan du välja mellan säkra hyrfordon i olika ekonomi klasser.

 
 • Koper

  Sixt Biluthyrning
  Pristaniska 21
  6000 Koper

  Må. - Fr.08:00 - 15:00
  Lö.08:00 - 13:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Biluthyrning Koper

På vår webbsida hittar du all information om våra bilmodeller och här du kan hyra bil i Koper snabbt och enkelt. Dessutom kan du också göra flera olika sorter av tilläggstjänster på vår biluthyrning i Koper. Iaktta att vid bokningen kan en specifik fordonsmodell inte utlovas. Om du funderar över något då det gäller att hyra bil i Koper, då är du varmt välkommen att höra av dig till vårt team! När du väljer att boka en hyrbil får du alltid hög flexibilitet när du lägger upp din restur i Slovenien. Du kan alltid känna dig trygg då du bokar en bil genom Sixt, vi hjälper alltid dig som kund att hitta en lösning då gäller hyrbil i Koper.

Premiumbilar från Sixt

I staden Koper, som är landets största hamnstad, finns mycket intressant att uppleva. Med en hyrbil tar du du dig enkelt runt på vägarna i regionen. Biluthyrningskontorets centrala läge gör din resa bekväm och smidig. Se vackra sevärdheter som Koper Cathedral and Bell Tower, Praetorian Palace och Muda Gate. Genom att hyra bil i Koper får du även möjlighet lätt förflytta dig till de vackra naturområdena i till exempel Dragonja River. Ett annat besöksmål som du inte får missa under din vistelse i staden är Koper Regional Museum. Valfriheten man har i en egen hyrbil under resan Slovenien är oslagbar. Välkommen att boka en hyrbil i Koper.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service