Biluthyrning på Koper

 

Mest populära bilarna i Koper

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Koper, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Koper

Adress

Pristaniska 21, 6000 Koper, Slovenien
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 15:00
lör
08:00 - 13:00

Våra tjänster på Koper

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Planerar du att boka en hyrbil i Koper? Vi på Sixt vet vi att alla resor ser olika ut. En semesterresa ställer en viss typ av krav som skiljer sig åt mot behoven på jobbresan. Därför är vi glade att kunna erbjuda ett brett urval av bilar på vårt kontor. i Koper. Vår biluthyrning i Koper är bekvämt belägen nära hamnen, inte inte långt från bussstoppet Zeleni park. Hos kan du boka bilar i alla prisklasser. Att hyra bil i Koper är bekvämt och lätt - du hittar all information om våra bilar på webben. Vårt centralt belägna uthyrningskontor är en bra utgångspunkt och härifrån tar du dig lätt vidare ut på vägarna. Om du vill se så mycket som möjlighet av regionen är det alltid en smart idé att hyra en bil i Koper.
På resa i Slovenien

På resa i Slovenien

Resenärer som vill hyra bil i Koper kan välja att boka personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter, 4x4 eller lastbilar. När du bokar din hyrbil i Koper kan du även addera flera smarta extrafunktioner. Dessa tilläggstjänster från Sixt underlättar din bilresa. Vi kan erbjuda extrafunktioner till din hyrbil i Koper i form av till exempel barnstol extra förare navigationstjänster. På vår biluthyrning kan vi alltid ta fram en lösning som tar hänsyn till dina behov då det gäller körsäkerhet, bekvämlighet och ekonomi. Sätt ihop ett paket som passar just dig. Vårt team finns på plats för att se till att du får en och enkel hyrbilslösning.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Koper

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Koper?
För att hyra en bil hos SIXT på Koper så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Koper.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Koper?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 71 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar på Koper

Kan jag boka en bil för en längre tid på Koper?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Koper?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?