Biluthyrning på Portoroz Flygplats

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Portoroz Flygplats

Adress

Secovlje 19, 6333 Secovlje, Slovenien
Mer information

Kontorstider

mån - fre
09:00 - 19:00
lör - sön
09:00 - 12:00
Helgdagar
09:00 - 12:00

Våra tjänster på Portoroz Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt biluthyrning vid Portoroz Flygplats önskar dig hjärtligt välkommen till Slovenien och hoppas att du ska få en trevlig vistelse i landet. För att förbättra dina förutsättningar till en lyckad resa erbjuder vi ett brett utbud av hyrbilar som gör att du enkelt hittar ett alternativ för dig när du vill hyra bil vid Portoroz Flygplats. Våra kategorier inkluderar 4x4, lyxbil, minivan, ekonomi, sport och cabriolet, allt för att du ska hitta det du letar efter. Oavsett om du behöver en hyrbil från Portoroz Flygplats för att åka mellan affärsmöten eller om du kommer hit för att njuta av det vackra landskapet har vi på Sixt rätt bil för dig.
Hyra bil vid Portoroz Flygplats

Hyra bil vid Portoroz Flygplats

Flygplats Portoroz ligger belägen endast 6 km utanför stadskärnan och det gör att du tar dig dit på några minuter när du väljer att hyra bil vid Portoroz Flygplats. Med flyg från såväl Italien som Kroatien har du goda möjligheter att ta dig hit från andra delar av Europa. När du väl har landat står vi redo vid vår välkomstdesk i ankomsthallen och ger dig ett professionellt bemötande för att du ska få en optimal start på resan. Om du redan har bokat din bil hemifrån via telefon eller på nätet står den redo för upphämtning. Dessvärre har vi inte möjlighet att garantera en speciell modell på beställning, men vi gör alltid vårt bästa för att du ska få en bil som passar dina behov.
Portoroz, en slovensk pärla

Portoroz, en slovensk pärla

Om du gillar mysiga städer med vacker arkitektur och närhet till sol och bad är den slovenska kusten något för dig. Portoroz ligger alldeles vid den adriatiska kusten vilket gör den till en utmärkt turistort utan att ha exploaterats av turister. Härifrån tar du dig också enkelt vidare ut till den gröna slovenska landsbygden. Vi på Sixt biluthyrning vid Portoroz Flygplats hjälper dig gärna att hitta rätt bil.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Portoroz Flygplats

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Portoroz Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Portoroz Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Portoroz Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Portoroz Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,3
En sammanställning av 4 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Bilen
(5,0)
Överlämningen av bilen
(4,5)

Vanliga frågor om hyrbilar på Portoroz Flygplats

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Portoroz Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Portoroz Flygplats

Visa mer