Biluthyrning på Portoroz

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Mest populära bilarna i Portoroz

* Priserna beräknades den 07.02.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Portoroz, med början den 14.02.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till Portoroz kontoret

Adress

Obala 45, 6320 Portoroz, Slovenien
Mer information

Kontorstider

mån - fre
09:00 - 16:00
lör - sön
09:00 - 12:00
Helgdagar
09:00 - 12:00

Våra tjänster hos Portoroz

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Planerar du att boka en hyrbil i Portoroz? Vi på Sixt vet att alla resor är unika. Under en semesterresa ser önskemålen ut på ett visst sätt men det finns självklart även bilresor med andra ändamål. Därför är vi stolta att kunna erbjuda ett brett urval av bilar på vår biluthyrning i Portoroz. När du ska hyra bil i Portoroz erbjuder vi fordon i alla pris- och storleksklasser. Vårt kontor är bekvämt belägen nära hamnen och busstoppet Portorož H ligger bara ett stenkast från vårt kontor. Att hyra bil i Portoroz är bekvämt och lätt - du hittar all information om våra bilar på på nätet.
På resa i Portoroz I vår flotta hittar du allt från personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter, 4x4 och lastbilar. När du bokar en hyrbil i Portoroz kan du därutöver välja bland en rad tilläggstjänster. Några exempel på dessa tillvalstjänster är bilbarnstolar, dragkrok satellitnavigeringssystem. Med våra tillval extrafunktioner är det alltid enkelt att hyra en bil som passar just dina behov. Hitta en hyrbilslösning anpassad efter just dina önskemål då det gäller körsäkerhet, bekvämlighet och trivsel. Här på Sixt fokuserar vi alltid på att ge dig som förare en smidig och bekymmersfri lösning som gör att du snabbt kommer igång med din bilresa. Vårt centralt belägna kontor är en bra utgångspunkt och härifrån tar du dig lätt vidare i Slovenien Om du vill se så mycket som möjlighet av regionen är det alltid en god idé att hyra en bil i Portoroz. Välkommen till Sixt i Portoroz!
Show more
Bra att veta när du hyr bil på Portoroz
Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Portoroz?
För att hyra en bil hos SIXT på Portoroz så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Portoroz.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Portoroz?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor
Kundrecensioner och feedback
4,8
En sammanställning av 34 omdömen
Fordonet
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Efter återlämnadet
(5,0)
Vanliga frågor om hyrbilar på Portoroz
Kan jag boka en bil för en längre tid på Portoroz?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Portoroz?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Portoroz

Visa mer