Biluthyrning i Koper

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Mest populära bilarna i Koper

* Priserna beräknades den 07.02.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Koper, med början den 14.02.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster hos Koper

Biluthyrning Koper

Biluthyrning Koper

Ska du en semesterresa till staden Koper? På Sixt biluthyrning i Koper kan du välja mellan en många olika bilmodeller som till exempel 4x4, cabriolet och minibuss eller varför inte boka en lyxbil? På vårt biluthyrningskontor i Koper kan du välja mellan säkra hyrfordon i olika ekonomi klasser. På vår webbsida hittar du all information om våra bilmodeller och här du kan hyra bil i Koper snabbt och enkelt. Dessutom kan du också göra flera olika sorter av tilläggstjänster på vår biluthyrning i Koper. Iaktta att vid bokningen kan en specifik fordonsmodell inte utlovas. Om du funderar över något då det gäller att hyra bil i Koper, då är du varmt välkommen att höra av dig till vårt team! När du väljer att boka en hyrbil får du alltid hög flexibilitet när du lägger upp din restur i Slovenien. Du kan alltid känna dig trygg då du bokar en bil genom Sixt, vi hjälper alltid dig som kund att hitta en lösning då gäller hyrbil i Koper.
Premiumbilar från Sixt

Premiumbilar från Sixt

I staden Koper, som är landets största hamnstad, finns mycket intressant att uppleva. Med en hyrbil tar du du dig enkelt runt på vägarna i regionen. Biluthyrningskontorets centrala läge gör din resa bekväm och smidig. Se vackra sevärdheter som Koper Cathedral and Bell Tower, Praetorian Palace och Muda Gate. Genom att hyra bil i Koper får du även möjlighet lätt förflytta dig till de vackra naturområdena i till exempel Dragonja River. Ett annat besöksmål som du inte får missa under din vistelse i staden är Koper Regional Museum. Valfriheten man har i en egen hyrbil under resan Slovenien är oslagbar. Välkommen att boka en hyrbil i Koper.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Koper
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Koper?
För att hyra en bil hos SIXT på Koper så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Koper.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Koper?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Koper. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor
Kundrecensioner och feedback
4,7
En sammanställning av 54 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Fordonet
(4,8)
Vanliga frågor om hyrbilar i Koper
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Koper?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Koper?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Koper?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Koper

Visa mer