Biluthyrning
Maribor
Fäll ihop
Slovenien // Maribor
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Maribor: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du en resa till Maribor? Hos oss på Sixt biluthyrning Maribor kan du boka precis den modell på hyrbil som passar just dig. Här på vårt biluthyrningskontor i Maribor kan du välja mellan allt från 4x4 och cabriolet, lyxbil eller varför inte en minibuss för resan med familjen?

 
 • Maribor Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Letaliska Cesta 10
  2312 Orehova Vas

  Må. - Fr.08:00 - 16:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

 • Maribor

  Sixt Biluthyrning
  Partizanska 48
  2000 Maribor

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Hyra bil Maribor

På Sixt hemsida bokar du en hyrbil i Maribor smidigt och snabbt. Oavsett vilken modell du väljer på vår biluthyrning Maribor kan du dessutom även välja flera olika sorter av tillvalstjänster. Observera att vid din bokning kan en viss modell inte garanteras. Har du något som du funderar över då det gäller att hyra bil i Maribor, då är du varmt välkommen att höra av dig till vårt team! Då du bokar en hyrbil får du självklart hög grad av flexibilitet när du planerar din resa i Slovenien. Sixt är ett av de ledande biluthyrningsföretag och vi finns i dag i över 105 länder. Hos oss kan boka bil skräddarsydd för just dina resebehov och krav på ekonomi.

Biluthyrning Maribor

I staden Maribor finns mycket intressant att se och uppleva. Vill du se så mycket som möjligt under din semester är det ett smart val att boka en egen hyrbil. Kontorets centrala läge gör din resa enkel och smidig. Med en egen en hyrbil kan du ta möjligheten att se berget Piramida som bjuder på en fantastisk utsikt över omgivningarna. Att hyra bil i Maribor ger dig även möjligheten att se den vackra kyrkan Church of St John the Baptist. Staden ligger i %u0160tajerska och härifrån är det inte långt till Österrikiska och de höga, vackra Alperna. Med din hyrbil kan du göra det mesta får du ut det mesta av semestern i fantastiska Slovenien. En hyrbil från Maribor ger dig stor valfrihet att lägga upp resan i regionen precis så som du önskar.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service