Biluthyrning
Secovlje
Fäll ihop
Slovenien // Secovlje
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Secovlje: Sixt biluthyrning online-bokning

När du är ute efter en hyrbil som motsvarar dina högt ställda på förväntningar kan vi på Sixt biluthyrning i Secovlje leverera vad du vill ha. Vi har lång erfarenhet av att tillmötesgå våra kunder när det kommer till biluthyrning i Secovlje. Vår främsta motivation är att kunna ge dig en bil som passar dina önskemål och därför är våra bilar uppdelade i kategorier som cabriolet, lyxbil, ekonomi, minibuss och 4x4. På så sätt blir det enklare för dig att hitta du vill ha när du ska hyra bil i Secovlje.

 
 • Portoroz Flygplats
  Secovlje 19
  6333 Secovlje

  Må. - Fr.09:00 - 16:00
  Lö. - Sö.09:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Portoroz Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Secovlje 19
  6333 Secovlje

  Må. - Fr.09:00 - 16:00
  Lö. - Sö.09:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Hyra bil i Secovlje

Vårt uppdrag är inte över när du har valt en kategori av bilar hos oss på Sixt. Vi vill att du ska vara fullständigt tillfreds med ditt val av hyrbil i Secovlje och därför erbjuder vi en rad extratjänster för att du ska kunna känna att bilen är anpassad efter just dina kriterier. Våra tilläggstjänster inkluderar sådant som en satellitnavigation för att du enklare ska hitta till din destination och bilbarnstol för att alla familjemedlemmar ska känna sig extra trygga. Vår biluthyrning i Secovlje erbjuder också extraförsäkringar för att du aldrig ska behöva känna dig orolig under din resa i Slovenien.

Secovlje, med naturen runt hörnet

Secovlje ligger beläget alldeles på gränsen mellan Slovenien och Kroatien och det gör det till ett utmärkt resmål för alla som vill uppleva så mycket som möjligt under semestern. Majoriteten av alla resenärer kommer hit för att besöka landskapsparken som har en oslagbar natur att bjuda på. Med en hyrbil i Secovlje kan du enkelt ta del av de vackra vyerna. Då kan du också ta dig över gränsen till Kroatien och åka ut till den adriatiska kusten för sol och bad. Dessutom finns det här gott om mysiga småbyar som bjuder på autentiska östeuropeiska restauranger. Med hjälp av oss på Sixt kan du smidigt hyra bil i Secovlje.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service