Biluthyrning
Vieux Fort
Fäll ihop
St. Lucia // Vieux Fort
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Vieux Fort: Sixt biluthyrning online-bokning

Vieux Fort är ett distrikt på den södra delen av ön St. Lucia, fullt av intressanta sevärdheter och spännande aktiviteter. Genom att hyra en bil i Vieux Fort kan du utforska hela distriktet på ett smidigt sätt. Du kan också enkelt köra till stränder och sevärdheter på andra delar av ön. Vi erbjuder bilar som passar alla typer av bilresenärer. Välj själv om du vill unna dig en bekväm lyxbil, en snabb sportbil, en härlig cabriolet eller en tuff 4x4-bil. Vill du vara lite mer ekonomisk kan du välja bland våra personbilar, kombibilar och minibussar.

 
 • St. Lucia Hewanorra Flygplats
  Hewanorra Airport Arrival Hall
  . Vieux Fort

  Må. - Sö.10:00 - 19:00
  Helgdag10:00 - 19:00
  Boka på detta kontoret

 • St. Lucia Hewanorra Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Hewanorra Airport Arrival Hall
  . Vieux Fort

  Må. - Sö.10:00 - 19:00
  Helgdag10:00 - 19:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Vieux Fort anpassar bilen efter dina behov

Vi är medvetna om att alla resenärer har olika behov och önskemål inför sin resa. Många besöker denna vackra ö för att sola och bada, medan andra vill besöka så många olika restauranger som möjligt. Genom att hyra en bil från Vieux Fort kan du enkelt hitta till alla de bästa stränderna och restaurangerna på ön. Du kanske är här för att utforska öns vackra natur och landskap. Inte alltför långt från vår biluthyrning i Vieux Fort finns de mäktiga vulkaniska bergstopparna Pitonerna. Använd vår hemsida för att boka en hyrbil från Vieux Fort som har det du behöver för just din resa. Du kan både reservera en bil och lägga till extratjänster på nätet. Kom dock ihåg att vi på Sixt bara kan reservera en bil från ditt val av bilkategori och att vi inte kan garantera specifika bilmodeller. Du kan hyra en bil från Vieux Fort utrustad med navigator, bilbarnstol eller någon annan typ av extratjänst som du tycker behövs.

Utforska den mångfacetterade ön St. Lucia

Det sägs att den legendariska piraten Edward Teach, även kallad Kapten Svartskägg, gömde sin stora piratskatt på den här delen av ön. Med en hyrbil från Vieux Fort kan du själv utforska öns hemligheter och se ifall du kan hitta några skatter. Du kommer högst sannolikt att hitta ett flertal magiskt vackra stränder, välkomnande invånare och spektakulära vyer. Vårt tips är att du kör längst med kusten till Gros Islet på den norra sidan av ön. Här finns många av de bästa stränderna, väl värda ett besök.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service