Biluthyrning i Cambridge

 

Mest populära bilarna i Cambridge

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Cambridge , med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Cambridge

Sixt biluthyrning i Cambridge

Sixt biluthyrning i Cambridge

Sixt biluthyrning i Cambridge kan underlätta din vistelse i Storbritannien genom att erbjuda dig ett brett utbud av hyrbilar. I vårt sortiment hittar du en rad olika kategorier av bilar för att du enkelt ska kunna hyra bil i Cambridge på dina villkor. Oavsett om du vill ha en minibuss, lyxbil, 4x4 eller cabriolet har vi på Sixt en bil för dig på vår biluthyrning i Cambridge. Vi skräddarsyr en lösning för dig med hänsyn till dina preferenser och ekonomi vilket betyder att du får en hyrbil i Cambridge som passar just dina ändamål.Med över hundra år i branschen är vi vana vid att erbjuda våra tjänster till såväl affärsresenärer som semesterfirare och vi strävar efter att ge dig bästa möjliga service vid vår biluthyrning i Cambridge. Det inkluderar att erbjuda dig extratjänster som GPS och kompletterande försäkringar om så önskas. I de fall som vi inte kan garantera dig en specifik bilmodell ser vi till att du får en likvärdig hyrbil i Cambridge för att du alltid ska bli tillfreds med din bil.
Cambridge, en plats för kunskap

Cambridge, en plats för kunskap

Cambridge är, tillsammans med Oxford, ett maktcentrum i Storbritannien tack vare sitt världsberömda universitet. Som besökare märker du det genom att slås av de traditionsrika byggnaderna som är utplacerade i staden och som tillhör det uråldriga universitetet. Med universitetet som nav arrangeras det också regelbundet evenemang i staden, som debatter och föreläsningar, där även icke-studenter får delta. När du väljer att hyra bil i Cambridge är det inte bara stadens centrum som finns framför dina fötter. Även resten av grevskapet Cambridgeshire bjuder på vackra vyer och utmärka turistmål. Här kan du stanna på pubar i världsklass och äta en uppfriskande lunch. När du väljer att hyra bil i Cambridge via oss på Sixt har du hela England inom räckhåll.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Cambridge

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Cambridge?
För att hyra en bil hos SIXT på Cambridge så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Cambridge.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Cambridge?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Cambridge. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,9
En sammanställning av 244 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
På Sixt-kontoret
(5,0)
Överlämningen av bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Cambridge

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Cambridge?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Cambridge?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Cambridge?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Cambridge

Visa mer