Biluthyrning i Storbritannien

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Storbritannien

Mest populära bilarna i Storbritannien

* Priserna beräknades den 01.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från London Heathrow AP T5, med början den 08.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Upptäck Storbritannien

Sixt biluthyrning i Storbritannien

Sixt biluthyrning i Storbritannien

Vi på Sixt har erbjudit biluthyrning i Storbritannien i många år. Det har lett till att vi har kunnat bygga upp en kompetens som hjälper dig att hitta rätt när du letar efter en hyrbil i Storbritannien. Vår flotta av bilar inkluderar, bland annat, kombibilar, personbilar, sportbilar, cabrioleter och 4x4. Oavsett var du befinner dig i landet har vi ett kontor i närheten som erbjuder dig vägledning när du vill hyra bil i Storbritannien.Ett brett urval av hyrbilar är inte det enda som vi kan stå till tjänst med vid våra kontor. Vi har också plockat fram ett utbud av extratjänster som syftar till att göra din resa lite bättre. Med en extratjänst som GPS eller bilbarnstol får du bättre möjligheter att skräddarsy en lösning på dina villkor. Oavsett vad du har för mål med resan när du väljer att hyra bil i Storbritannien har vi resurser och kunskap att möta dina krav. Om du planerar att köra långt kan du också lägga till obegränsad körsträcka liksom en extra förare.
Körtips i Storbritannien

Körtips i Storbritannien

När du väljer att köra bil i England eller Skottland finns det några saker att hålla reda på som skiljer sig från svenska vägar. Här är några saker att ha i minnet innan du ger dig ut på resan.
- På hela den brittiska ön är det vänstertrafik som gäller.
- Det finns ingen uttalad regel för företräde åt varken höger eller vänster. Istället är det vägskyltar och trafikljus som avgör när du får köra.
Det är förbjudet att köra i buss- och taxifiler.
Nå alla sevärdheter med hyrbil i Storbritannien

Nå alla sevärdheter med hyrbil i Storbritannien

Storbritannien är ett land med mycket variation. I London hittar du storstadens puls som ger dig alltifrån heta klubbar till svala barer. När du kör norrut åker du genom det vackra landskapet och kan stanna till i Oxford, en stad känd för sin vackra arkitektur och berömda universitet. Om du fortsätter nordväst kommer du till Lake District, en naturskön plats som bland annat inspirerat poeter genom åren. Vi på Sixt ser till att du som vill hyra bil i Storbritannien får rätt hjälp genom hela processen.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Storbritannien

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Storbritannien?
För att hyra en bil hos SIXT på Storbritannien så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Storbritannien.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Storbritannien?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 44632 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,7)
Återlämningen av bilen
(4,7)
Överlämningen av bilen
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Kia e-Niro
Kia e-Niro
BMW X5 Hybrid
BMW X5 Hybrid
Land Rover Defender
Land Rover Defender
Ferrari Spider Aut.
Ferrari Spider Aut.

Vanliga frågor om hyrbilar i Storbritannien

Kan jag boka en bil för en längre tid i Storbritannien?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Storbritannien?