Biluthyrning i Bristol

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Bristol

Skräddarsydd resa med Sixt biluthyrning i Bristol

Skräddarsydd resa med Sixt biluthyrning i Bristol

Varmt välkommen till Sixt biluthyrning i Bristol. Från våra kontor i staden erbjuder vi flera typer av bilkategorier att välja mellan. På så sätt kan du se till att hyra bil i Bristol som passar just din vistelse här. Vi tillhandahåller körglada sportbilar, cabrioleter och 4x4-bilar, men även praktiska personbilar, kombibilar och minibussar. Med en hyrbil i Bristol från Sixt kan du njuta av en smidig resa i sydvästra England.I Bristol har vi inte bara flera kontor och ett stort bilutbud att välja mellan. När du väl har valt en bil kan du dessutom skräddarsy ditt fordon genom att välja bland våra tillvalstjänster. På vår hemsida kan du jämföra utbudet av de fordon samt vilka olika tillval som erbjuds på våra kontor. Utbudet varierar exempelvis vad gäller inkluderade kilometer och självriskreducering. Du väljer själv om du vill utöka dina försäkringar, sänka självrisken eller boka ett navigationssystem som hjälper dig att både hitta rätt och informera om pågående trafikinformation. En hyrbil i Bristol från oss på Sixt passar alla typer av resenärer, från affärsmannen som besöker Storbritannien för att arbeta till den stora familjen som är här för att upptäcka landet. När du vill hyra bil i Bristol bokar du den enkelt här på nätet. Observera att vi inte kan garantera specifika bilmodeller, men att du reserverar en likvärdig bil från samma bilgrupp.
Få ut det mesta av din vistelse i Storbritannien genom att hyra bil i Bristol

Få ut det mesta av din vistelse i Storbritannien genom att hyra bil i Bristol

Från vår biluthyrning på både Bristol flygplats och inne i centrum kan du smidigt besöka de olika sevärdheterna, både i staden och i närområdet. Bristol är en utmärkt stad att utforska med bil och du kan även köra din hyrbil från Bristol till de mysiga städerna Bath och Gloucestershire. Det tar cirka en timme att nå respektive stad. Glöm inte heller bort att utforska den gamla stadsdelen i Bristol. Bland de myllrande gatorna finns mysiga butiker, marknader, kaféer och restauranger. Vi på Sixt önskar dig varmt välkommen till Bristol!
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Bristol
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Bristol?
För att hyra en bil hos SIXT på Bristol så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Bristol.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Bristol?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Bristol. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 2023 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,8)
Bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar i Bristol

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Bristol?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Bristol?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Bristol?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?