Biluthyrning på Bristol Flygplats

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Vägbeskrivning till Bristol Flygplats kontoret

Adress

Car Rental Building, BS48 3DW Bristol, Storbritannien
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 20:00
lör
08:00 - 16:00
sön
10:00 - 20:00
Helgdagar
08:00 - 20:00

Våra tjänster hos Bristol Flygplats

Boka och hämta ut en toppmodern hyrbil på Bristols flygplats

Boka och hämta ut en toppmodern hyrbil på Bristols flygplats

Börja din vistelse i Storbritannien med ett besök på Sixt Biluthyrning på Bristols flygplats. Vårt kontor är lätt att hitta, då det ligger alldeles intill flygplatsen. Från Sixt kan du köra in till centrala Bristol på mindre än en halvtimme via A38. När du väljer att hyra bil på Bristol flygplats har du gott om fordonskategorier att välja bland. Vi erbjuder en omfattande fordonsflotta med bilar i alla prisklasser, oavsett om du vill köra en smidig och praktisk person-/kombibil, eller föredrar något mer kraftfullt från 4x4-gruppen. För dig med extra höga krav på komfort, eller som helt enkelt gillar att synas, har vi även sportbilar och cabrioleter. Större sällskap? Inga problem, här hittar du även vans och minibussar. Boka snabbt och enkelt via hemsidan eller på telefon och kom ihåg att välja relevanta tillval. Vi kan till exempel utrusta bilen med satellitnavigator, eller lägga till en extra förare om du skulle vilja. Genom att boka online och hyra bil på Bristol flygplats - innan du ens anlänt själv - ser vi på Sixt till att ett fordon ur den önskade fordonsgruppen står och väntar på dig. Vi kan dessvärre inte reservera en enskild bilmodell, men detta har du dock möjlighet att göra själv på plats via Sixt-appen i din smartphone.
Bristol flygplats har stora ambitioner

Bristol flygplats har stora ambitioner

Att hyra bil på Bristol flygplats (BRS) är lätt. Sixt-kontoret ligger alldeles intill den internationella flygplatsen och du kan promenera hit direkt efter landning. Flygplatsen, som även kallas Lulsgate, har stora planer för framtiden. Bland annat har de som mål att bli den mest klimatmässigt hållbara flygplatsen i hela England. Mer om detta kan du läsa på flygplatsens hemsida.
Bristol flygplats - en central utgångspunkt

Bristol flygplats - en central utgångspunkt

Du som besöker Bristol har stor nytta av att köra egen bil. Då kan du bland annat ta dig till den berömda Clifton Suspension Bridge, en vacker hängbro i viktoriansk stil. Varför inte köra över bron och gå en runda på Ashton Court golfbana som ligger på andra sidan floden? Vill du hinna med storstadspuls och shopping kan du även göra en dagsutflykt till London. Från Sixt Biluthyrning på Bristol flygplats tar du dig till Englands huvudstad på cirka två och en halv timme.
Show more
Bra att veta när du hyr bil på Bristol Flygplats
Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Bristol Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Bristol Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Bristol Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Bristol Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 1253 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,9)
Återlämningen av bilen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar på Bristol Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Bristol Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Bristol Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Bristol Flygplats

Visa mer