Biluthyrning på London Heathrow AP T2, T3

 

Mest populära bilarna i London Heathrow AP T2, T3

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från London Heathrow AP T2, T3, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret London Heathrow AP T2, T3

Adress

Sofitel London Heathrow T5 London Heathrow AP T5, TW6 2GD London, Storbritannien
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 22:00
Helgdagar
07:00 - 22:00

Våra tjänster på London Heathrow AP T2, T3

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt ger dig möjligheten att hyra bil på London Heathrow Flygplats. Att hyra bil redan på flygplatsen är att smart sätt att snabbt komma igång med resan till London, en stad som har så mycket att erbjuda. Sixt erbjuder bilar i många storlekskategorier från personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter till rymliga 4x4. Du alltid förvänta dig förstklassiga versioner av de senaste premiumbilarna när du väljer Sixt. Med ett brett utbud av hyrbilar, retur utanför öppettiderna och många smarta tillvalsfunktioner kan du vara säker på att alltid hitta en bil för resan i Storbritannien. På webben hittar du alla bilmodeller och här kan du självklart även gör en bokning för att hyra bil på London Heathrow Flygplats .
Biluthyrning London Heathrow Flygplats

Biluthyrning London Heathrow Flygplats

Heathrow flygplats är den största flygplatsen i hela Europa. Den är belägen i Hillingdon cirka 22 kilometer väster om London. Vår biluthyrning på London Heathrow flygplats är bekvämt belägen på terminal 4. Här får du alltid ett personligt bemötande och personalen hjälper gärna till med alla frågor om att hyra bil på London Heathrow Flygplats. Du är snart redo att påbörja din resa från Flygplats London och ge dig ut på vägarna mot stadens centrum. Biluthyrningen är ett prisvärt val vid såväl korta och längre hyrperioder.
Påbörja resa med hyrbil på London Heathrow Flygplats

Påbörja resa med hyrbil på London Heathrow Flygplats

I det brittiska huvudstaden finns oändligt mycket att se och uppleva. Här finns närmare 300 museer och kulturälskaren passar givetvis även på att se en musikal. Piccadilly Circus, Hyde Park och Big Ben är några av stadens mest kända sevärdheter. Eller varför inte göra en fotbollsresa till staden och se något av de brittiska topplagen spela? Shoppingälskare beger sig till Harrods eller Oxford street. Vintageshopping med coola retroprylar hittar du bland annat på Camden Market. London är definitivt stad med något för alla smaker.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på London Heathrow AP T2, T3

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på London Heathrow AP T2, T3?
För att hyra en bil hos SIXT på London Heathrow AP T2, T3 så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i London Heathrow AP T2, T3.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på London Heathrow AP T2, T3?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på London Heathrow AP T2, T3

Kan jag boka en bil för en längre tid på London Heathrow AP T2, T3?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på London Heathrow AP T2, T3?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?