Biluthyrning på London Shepherds Bush

 

Mest populära bilarna i London Shepherds Bush

* Priserna beräknades den 03.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från London Shepherds Bush, med början den 10.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret London Shepherds Bush

Adress

16 Shepherds Bush Green West12 Shopping Centre, W12 8PH London, Storbritannien
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 18:00
lör - sön
08:00 - 13:00
Helgdagar
08:00 - 16:00

Våra tjänster på London Shepherds Bush

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Välkommen att hyra bil i London Shepherd Bush hos oss på Sixt! Här ser vi fram emot att ta emot dig med exceptionell service. Oavsett om du reser i nöjen eller jobb kan vi hitta en bil som passar dina önskemål när du ska hyra bil i London Sheperd Bush. Välj bland bilar från en stor vagnpark på vår biluthyrning i London Shepherd Bush. Du hittar oss i närheten av O2 Sheperd Bush Empire, inte långt från Westfield. Detta är en utmärkt utgångspunkt för varje biltur i staden. När du ska hyra bil i London Sheperd Bush får du bläddra bland ett omfattande antal bilar. Notera att ni inte alltid har varje bilmodell inne, men att vi alltid finner ett alternativ från samma kategori. Boka på plats hos vårt team eller i förväg via telefon eller online. Hör med oss hur vi kan hjälpa dig med en hyrbil i London Shepherd Bush.
Hyra bil i London Shepherd Bush

Hyra bil i London Shepherd Bush

Hos oss på Sixt väljer du bland flera olika bilar. Här finns SUVs, cabriolets, minivans, sportbilar och andra modeller. Vi vill alltid kunna erbjuda förmånliga erbjudanden på våra premiumbilar. Till din hyrbil i London Shepherd Bush kan vi därför erbjuda en rad olika tilläggstjänster. Detta gör din hyrbil från Sixt personlig och bekväm. Är ni en familj med små barn är det bra att kunna lägga till en bilbarnstol och är det första gången du kör i området är det skönt att addera en gps. Fråga oss vad vi har för tjänster när du ska hyra bil i London Shepherd Bush.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på London Shepherds Bush

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på London Shepherds Bush?
För att hyra en bil hos SIXT på London Shepherds Bush så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i London Shepherds Bush.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på London Shepherds Bush?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 1330 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
På Sixt-kontoret
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar på London Shepherds Bush

Kan jag boka en bil för en längre tid på London Shepherds Bush?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på London Shepherds Bush?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?