Biluthyrning i London

 

Mest populära bilarna i London

* Priserna beräknades den 06.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från London Heathrow AP T5, med början den 13.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på London

Sixt Biluthyrning London

Sixt Biluthyrning London

Sixt har biluthyrning i London på många platser i och kring staden. Många av kontoren ligger på flygplatser, vid järnvägsstationer eller i industriområden i närheten av stora vägar. Kontoren på flygplatser är i regel belägna så att man kan nå dem direkt när man kommer ut efter att ha hämtat eventuellt bagage från flygresan. Sixts kontor där man kan hyra bil i London har ett urval av personbilar, 4x4 och lastbilar, och på lite större kontor finns det därutöver möjlighet att hyra en sportbil eller en cabriolet. För den som vill ha en lyxbil vid biluthyrning i London finns det bland annat Maserati och Range Rover Sport att välja mellan, och för den som prioriterar ekonomi finns det små Smartbilar och Peugeot med mera.Vår biluthyrning i London har generösa öppettider och om man skulle behöva hämta eller återlämna en hyrd minibuss eller hyrbil i London utanför öppettiderna så brukar det gå att lösa. När man vill hyra bil i London är det tillrådigt att boka i förväg, och det gör man enklast via telefon eller på hemsidan. Normen är att det ingår 300 kilometers körning första dygnet.
Köra i London med Sixt

Köra i London med Sixt

Att hyra bil i London kan vara början på en resa i den brittiska huvudstaden, som är ett av Europas främsta resmål, eller för den delen andra delar av Storbritannien. Vägnätet i Storbritannien är väl utbyggt med många landsvägar i alla riktingar liksom stora motorvägar på vilka man med hyrbil kan färdas över stora avstånd på kort tid. Samtidigt har England en väderlek som gör att det brukar vara skönt att sitta i en bil där man själv kan ställa in hur varmt man vill ha det. Sixt ser fram emot att hjälpa dig med att välja hyrbil i London.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i London

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i London?
För att hyra en bil hos SIXT på London så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på London.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i London?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i London. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 20569 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,7)
Återlämningen av bilen
(4,6)
Överlämningen av bilen
(4,5)

Vanliga frågor om hyrbilar i London

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i London?
Kan jag boka en bil för en längre tid i London?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i London?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?