Biluthyrning på London Stansted Flygplats

 

Mest populära bilarna i London Stansted Flygplats

* Priserna beräknades den 04.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från London Stansted Flygplats, med början den 11.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret London Stansted Flygplats

Adress

Coopers End Road Car Rental Village, CM24 1SJ Stansted, Storbritannien
Mer information

Kontorstider

mån - fre
06:00 - 22:00
lör
08:00 - 20:00
sön
10:00 - 22:00
Helgdagar
08:00 - 22:00

Våra tjänster på London Stansted Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vill du ta dig snabbt till London centrum? På Sixt biluthyrning London Stansted flygplats erbjuds hyrbilar i en många olika storleksklasser. Välj till exempel mellan personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter samt 4x4. Då du väljer att hyra bil London Stansted Flygplats erbjuds du alltid premiumbilar. Ett stort urval av hyrbilar på Sixt London Stansted Flygplats, dygnet runt återlämning och möjligheten att göra en rad smarta tillval gör att du alltid kan hitta en bil som passar dig. Oavsett om väljer en mindre eller större bil kan du alltid förvänta dig stor flexibilitet och högkvalitativ service. Vill du boka en hyrbil på London Stansted Flygplats? Boka snabbt och enkelt på nätet!
Hyra bil London Stansted Flygplats STN

Hyra bil London Stansted Flygplats STN

Den internationella flygplatsen är belägen cirka 50 kilometer norr om London. Varje år reser cirka 23,7 miljoner passagerare till och från Stanstead vilket gör den till Storbritannien tredje största flygplats. Det går en buss var tionde minut från flygplatsens norra terminal till Sixt kontor. Har du frågor om att hyra bil på London Stansted Flygplats är du varmt välkommen att kontakta vår personal. Du är snart redo att påbörja din resa från flygplats London.
Biluthyrning London Stansted Flygplats

Biluthyrning London Stansted Flygplats

I den kosmopolitiska världsstaden London finns det alltid något nytt att upptäcka. Kulturlivet i den brittiska huvudstaden slår det mesta och här finns över 300 museer. Addera musikaler i toppklass så förstår du varför London är kulturälskarens favoritstad nummer ett. Buckingham Palace, Tower Bridge, Big Ben, House of Parliament, Piccadilly Circus och Hyde Park tillhör de mest kända sevärdheterna. Eller vad sägs om lyxig shopping på Oxford street? Eller retrofynd på Camden market? Med en hyrbil kan du utforska staden precis på det sätt som du önskar så varför inte ta chansen att även besöka de vackra och natursköna omgivningarna utanför stadens centrum?
Show more

Bra att veta när du hyr bil på London Stansted Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på London Stansted Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på London Stansted Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i London Stansted Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på London Stansted Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 1599 omdömen
Återlämningen av bilen
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,8)
På Sixt-kontoret
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar på London Stansted Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på London Stansted Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på London Stansted Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?